SkyNergy

Old tracks (Nexeon) | 01.11.2006 | Trance
3:15

Uusinta uutta nyt tarjolla, kuunnelkaa ja nauttikaa. Saa kommentoida...

9.17   988 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
molekyle 24.12.2006
vitun hyvä sovellus.. sattui sopivasti oikeaan hetkeen jouluna.. vähä reverbii pienemmäl sielt su täält tms mut vitun hyvä melodia.. tykkään näist kappaleista mitä tähän mennessä olet nyt vääntänyt!!!
-molekyle-
0   +1 +2
 
10
Holmström 15.11.2006
Biisin pituus sovitettu radiosoittoon täydellisesti, tosin lopetus tulee liian yllättäen... taiteilijalla tuli kiire ampuu loistava hässäkkä liian nopeasti alas.

Soundillisesti erittäin hyvin tehty. Tekijän omaperäinen soundi kuuluu täysillä läpi joka on erittäin hyvä juttu. Jotenkin pitäisin tätä tavaramerkkinä mikäli olisin tekijälle tuottajan roolissa...

Erittäin energinen biisi joka pitää tuoda laajemmalle kuulijakunnalle esille...? Joo pitää... kunhan saisn tähän soitto oikeuden sekä cd:n audio versiona...

Todella hyvää ja energistä tuotantoa, odotan lahjakkaalta tekijältä jo uusia kujeita :)
0   +1 +2
 
Valandir 02.11.2006
Alkaa hyvinkin jämäkän oloisesti, bassorumpu potkii kivasti ja hieman oldschool -tyylinen bassolinja naputtaa kivasti. Perkussiokuviot ovat myös hyvin raikkaan kuuloisia ja hyvinhän tässä rakennellaan biisiä siihen minuuttiin asti. 1:08 alkaakin sitten odotettu pienimuotoinen suvantokohtaus ja vokaaleitakin sinne on sekaan heitetty, jotka vanhalla tyylillä säväyttävät ja sopivat biisin kokonaisteemaan. 1:22 alkaakin sitten syna nousemaan taustalta, hyvinkin oldschoolmaisesti, joka tuokin hymyn kasvoille. Melodialinjakin on ihan kivan kuuloinen, mutta eipä nyt mitään maata mullistavaa. Bassorumpu hukkuu ehkä vähän muiden äänien joukkoon, mutta on se silti jokatapauksessa hyvin kuultavissa. Kahden minuutin jälkeen aletaankin sitten laskemaan synaa taustalle ja biisi lähenee loppua. Loppua kohden mennäänkin sitten perusrakenteella ja biisi loppuukin odotetusti ilman suurempia hienouksia.

Kokonaisuudessaan ehkä turhankin lyhyt biisi, mutta radiosoiton kannalta varmasti oiva. Biisi on jokatapauksessa liiankin ennalta arvattava ja yllätyksetön tuotos. Jotain vähän omaperäisempää olisi tähän kyllä kaivannut, koska nyt jää ikäänkuin vain kuiva maku suuhun. Kappale ei siis tarjoa mitään uutta, vaan luottaa vanhaan tuttuun kuvioon. Ehkä turhankin paljon. Äänenlaadussa ei suurempaa valittamista, miksaus on puhtaan kuuloista eikä ole mitään epämiellyttävyyksiä kyllä havaittavissa, joka tosin on sinun kaltaiseltasi herralta hyvinkin odotettavaa. Tämä nyt vain on tämmöinen harmiton tuotos, joka tuo vähän vanhemman trancen mieleen. Efektejä olisi saanut olla enemmän, koska nyt tämä jää vain vähän liian tasapaksuksi rallatteluksi. Sinne sun tänne olisi voinut kaikennäköistä kamaa heittää, mutta tämä nyt vain turvautuu olemaan peruskamaa. Ei huono, muttei mitään maata mullistavaakaan. Valitettavasti jää sellainen olo, että se on vain hutaistu ilman suurempia miettimisiä. Toimii tälläisenään kyllä ihan ookoosti.
0   +1 +2
 
9
Dj Papa 01.11.2006
Kivan rauhallinen, mutta samalla kuitenkin menevän oloinen biisi. Jännästi clapin sijaan on käytetty erikoisempaa ratkaisua... Toimii ihan hyvin tässä! Soundipuolessa ei muutenkaan kyllä valittamista... Ehkä jokunen efekti sinne tänne toisi vielä piristystä. Melodia on ihan mukavaa leijailua, mutta ei mikään mieleenpainuva. Biisi onkin tälläinen klubilla tai taustalla kuunneltava.

Kokonaisuutena tämä veisu on menevän hyvää trancea, pienillä höysteillä tämä olisi vielä parempi. 9 räpsähtääpi! :)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta