Mäiske

Olden Goldies | 19.11.2003 | Techno
5:15

shokun - rpm ep. kolmosraita. wanha.

8.50   1599 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
DjLime 02.01.2006
Erittäin makea biisi kokonaisuudessaan. Hypnoottinen ja hyvänkuuloinen. Rakenne toimii mainiosti ja biisi ei ala kyllästyttää missään vaiheessa. Pienet kikkailut tuovat lisää potkua biisille, varsinkin noista äänen hetkellisistä pois vedoista pidin erityisen paljon. Tälläistä lisää ja paljon.
0   +1 +2
 
9
JHG 26.11.2004
Todella mukaansa vetävä rytmi todella loistava biisi.
0   +1 +2
 
Incolumis 17.02.2004
Tämä on suosikkibiisini EP:ltä. Basso-osasto on tuhdimpi, ja meininkiä löytyy kivasti. Basaria olisi voinut nostaa vähän enemmänkin esille. Puolen välin breikki kongarumpuineen on hyvä. Toimivaa rytmiä, ja tuttu ride-cymbal ryydittää jälleen menoa.
0   +1 +2
 
9
Twight 02.02.2004
Hieno kappale. Kyllä uppoo ja tehokkaasti kuin känninen juhannuksena. Juuri sitä, mitä technolta haluan.
0   +1 +2
 
Ape 02.02.2004
Ihkun lofinen alku. Saa meikäläisen jalan tamppaamaan lattiaa naapureiden riemuksi. Odotukset loppua kohden kasvavat.. Alku lupaa hyvää!

Biitti lähtee kunnolla jylläämään, mutta jotain puuttuu. Ehkä stereokuvaa lisää rytmeihin olisi tuonut mukavaa lisämaustetta? Nyt tunnelma vähän lopahti kylläkin. :(

Parin minuutin kohdalla päästäänkin taas uudelleen vauhtiin kun ridecympaali rupeaa viitoittamaan tietä eteenpäin. Nyt huomaan jalkani jälleen tamppaavan lattiaa entistä kovempaa.

Breikki on hyvä, jännittävä fiilis. Kohta pamahtaa, kuvittelin. Kuvitelmani ei kuitenkaan toteudu vaan biisi jatkaa junnaamista eteenpäin entistä latteammissa meiningeissä.

Ei toiminut ihan näin minulle. Pidin alusta, mutta ehkä loppua kohden olisi tuosta lofimaisuudesta voinut vähän koittaa päästä eroon. Rytmejä myös leveämmälle, nyt tuo loopilta kuulostava pätkä soi aivan keskeltä, mikä ei ollut hyvä homma. Rakennekin oli melkoisen tylsä loppupeleissä. Toimii varmasti paremmin true-techno-ihmisille.. :)
0   +1 +2
 
SarQ- 02.02.2004
hmm, ehkä ainaski vähä turhan pitkä alku. eiku nythä mä sen älysin ettei täs tuukkaa muuta. eli ehkä vähä tylsän oloinen ku ei tuu mitää kunnollista meininkiä. tietenki riippuu taas kerran genrestä jota en tiedä mutta ei oo mun mieleen
0   +1 +2
 
Setittäjä 02.02.2004
Ihan kivan kuulosta mäiskettä. Kyl mä voin kuvitella itteni tällästä fiilistelemässä.
0   +1 +2
 
a98 02.02.2004
ihan hyvää rytmittelyä, mutta itseeni ei ainakaan tuo tunkkoisuus ja lievä lofisuus hirveästi vetoa. kuitenkin ihan hyvä soundeja tässä. basari olisi saanut potkia enemmän.
0   +1 +2
 
8
unikoi 01.12.2003
Noniin ja viimistä viedään.Mukavaa kompittelua haitsuilla. Tykkään todella paljon. <3 Räkäliidi on sopivan räkäinen toimiakseen, ja sehän toimii melko hyvin. Kaikki sulautuu todella hyvin yhteen..Tai no, ehkä ride on liian kovalla..:) Matka jatkuu ja meno pysyy hyvänä. loppupuolella mukavaa cutoff-kikkailua, paljon parempaa kun sun traktorilla tekemät. ;) Tästä kumminkin jäi se JOKIN puuttumaan. Biisin jälkeen jää melko tyhjä olo. Se oli hyvä niin kauan kuin sitä kesti, mutta ei jättänyt mitään jälkeään minuun. Se oli vain hyvä.
0   +1 +2
 
8
Stocco 21.11.2003
nyt on kyllä hyvi nimi pilattu hausella. Ei oikein mäiskytä. Alat mennä turhan mökkihöperöityneeksi (lue: taloutuneeksi). Pikantimpaa teknomonoilua saisi olla ja tosiaankin sitä räimettä, pauketta ja mäiskettä sanojen varsinaisessa merkityksessä siten että korvat tippuu.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat