matalapaine

Olden Goldies | 13.09.2003 | Techno
4:34

Lämmin ja pehmeä. Taitaa mennä vähän trancen puolelle - ja housenkin. Kiksutechnoa?

8.29   2934 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
everhad 02.02.2004
En ihan hirveesti tämmöstä tanssiteknoo kuuntele, mutta tässä nyt jotain kommenttia:
Ihan kiva rento perusfiilis. Yleissoundit on hyvät ja kivoja rumpujuttuja on paljon. Hauskoja breikkejä. ;-) Miinusta antaisin lähinnä siitä että puoleen väliin mennessä ei oikeestaan tapahdu paljon mitään muuta muutosta kun rummuissa. Loppupuolella tuli sentään yks teema lisää ja siitäkin jotain variaatioo. Mun mielestä lisää variaatioita syniin ja bassoihin. Mutta kuten sanottu, minähän en tämmöstä paljoo muuten kuuntele, joten en tiedä onko tää toisto ihan ok genreen.
Teknisesti siis kuitenkin hyvin hallittu kokonaisuus. Soundit toimivat hyvin yhteen ja masterointi on ok. Henk koht olisin kuunnellut enemmänkin sellaista revittelyä kun puolivälin käännekohdassa oli. :-D
0   +1 +2
 
Eurydome 02.02.2004
alku tulee heti, mutta kuulostaa heti myöskin hyvältä, tosin seuraavaksi kehiin tuleva melodia ei aivan kuulosta hyvältä korvilleni äänenä, melodiana semmoinen perus-ok- tasoa. kuitenkin ns. laatua tässä on, sen huomaa. hieman toistavaa minulle, ei varsinaisesti haittaa kylläkään. noin kahdessa minuutissa tulee hyvä breikki jatkuvalle biitille. sen jälkeen onkin taas potkua.
0   +1 +2
 
Tumppi 02.02.2004
Heey! Tämä biisihän tulee viihtymään mun soittolistalla. Juuri sellaista musaa mitä on kiva kuunnella yönpimeydessä kun tulee irkkailtua sun muuta :D Soundeista sun muusta en tunnetusti kummempia osaa sanoa. Mutta mitä nyt tämmöinen totaalinen halollapäähän kuuntelija osaa sanoa niin minutsa kuulostaa ihan hyvältä. :)
0   +1 +2
 
Ungalo 02.02.2004
Ihan mukava meno koko biisin ajan tässä biisissä. Ovelat soitin valinnat. Tää on sellasta musaa mitä kuuntelis, kun ajaa autolla keskustassa.Vähän alkoi tuo melodia puuduttan tuossa loppuvaiheessa, siihen olisi suonut vaihtelua. Ei paha
0   +1 +2
 
Haava 02.02.2004
Heh... Jepun saundin tunnistaa heti kommenttiringissä, vaikkea tekijä tuossa näykkään. Heh...

Omaan tyylinsä JJ Jazz vääntäätasaista biittiä näppärää minimalisti vinkutusta. Eihän tämä pääsääntöisesti minun lajini ole, ja tämä biisi eritoten jää kyllä ihan karmean etäiseksi noin fiilisten kannalta. Perinteinen nouse HP-feidi ja lasku oli taas ihan hassu... puhumattakaan noista kaikista muista äänen voblaus effyistä. Pitiväthän ne tietysti vähän mielenkiintoa yllä... Hmm... Ei tästä minulle oikein jäänyt mitään käteen, mutta eipä ole genreänikään.
0   +1 +2
 
8
Pastori 02.02.2004
Erittäin laadukkaan kuuloista ja tekijä selvästi osaa asiansa. Biisi ei varsinaisesti vain trjoillut mitään uutta, joka olisi tällaista peruskuuntelijaa varsinaisesti herättänyt. Uskon, että alan harrastaja saa tällaisesta varmasti enemmän irti. Mutta tuotanto on laadukasta, kuten edellä mainitsin. Ei pössimpää, ei pössimpää...
0   +1 +2
 
8
Veneficus 02.02.2004
Liian hätäisesti tulkitsin tämänkin kasvottomaksi teknotekeleeksi, sillä ihan huomamaattani tämä onnistui muutamilla hyvin toteutetuilla tempuillaan saamaan minut mukaansa. Päätin kuunnella kappalleen vielä uudestaa, tällä kertaa tarkemmin eritellen ääntä päässäni. Tämä artisti osaa kyllä tehdä rytmejä jotka rullaavaat eteenpäin pysyessään silti paikallaan. Tämän biisin suuria vahvuuksia. Napsubasari tuli jälleen ja puri minua korvaan, mutta en anna sen nyt häiritä.

Tuo highpass-filtterillä tehty sweeppi ja sen perässä tulevat panning-kikkailut saavat kylläkin vedettyä huomion biisiin vaikka olisi juuri tippunut Pernaruttolinnaan kaikkien niiden puolialastomien neitsyiden keskelle. Se, että onko se hyvä asia riippuu siitä satutko olemaan biisin tehnyt artisti vai se joka seisoo naisten keskellä.
0   +1 +2
 
7
Salminen 02.02.2004
Liiallista efektöintiä, sanoisin. Tuo filtteritemppu oli ihan jännä idea, mutta vähän maltillisemmin sen olisi voinut toteuttaa. Panoroinnilla kikkailuista tuli loppua kohden hiukan pakkopullan makuista. Vaihtelua olisi saanut tulla enemmän, nyt oikeastaan kaikki vaihtelevuus tuli efektitemppuiluista. Jonkun leadin voisi heittää mielestäni tuohon päälle.
0   +1 +2
 
a98 02.02.2004
aikas jees veisu. tuo house pädi mikä lähtee heti alussa oli aikas jees. 1:15 kohdalla tuliva toinen housepädi tosin pilaa vähän tunnelman, vähän mauton. sellaista draivi bassoa olisin kaipaillut. pisteet noista stereoeffecti filleistä.
0   +1 +2
 
9
JaDubb 09.12.2003
Housegroove on kyllä täyden kympin arvoinen. Rumpulinjakin toimii. Pannausefekti on makee. Tämäkään ei chillaillessa uppoa, mutta koetan kuvitella nyt itseni johonkin klubiin jammaamaan.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat