Grey Town Under The Blue Sky

Oliver Eye | 18.03.2006 | Progressive Rock
6:40
9.43   1331 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Pedro 12.04.2006
Tääkin on hieno biisi. Todella ammattimaista jälkeä. Tykkäsin erityisesti tosta hiljaisemmasta väliosasta n. 3 minsan kohdalla.
0   +1 +2
 
e2 31.03.2006
Alkaa ainakin hienosti. Uppoo tälläselle konemusatyypillekin vallan mainiosti. Hyvin on miksattu. Minun mielestäni vokaalejen volumetaso on ihan sopiva, jotta taidokas instrumenttiosasto ei jää taakse piiloon. Itseäni myös tuo kaiku miellyttää. Ei haittaisi vaikka hitusen enemmänkin olisi kaikua vokaaleissa. 3:20 kohilla alkaa hieno kitarasoolo, vaikken yleensä kitarasooloista erityisemin välitäkään. Tässä se pysyy jotenkin sopivan rauhoittavana ja jopa psykedeelisenä eikä mene turhaksi tilutteluksi.

Tästä tulee vähän Wigwam mieleen, mikä on tietysti hienoa, kun siitä kuitenkin tykkään, vaikken yleensä rockmusiikista hirveästi välitä. Kyllä tämä varmaan toimii kohderyhmään loistavasti, kun minäkin nykyajan elektroniikkanuori tästä pidän.. Veikkaisin, että isäni tykkäisi kovasti :) Arvosanaa en käy antamaan, kun en tämän genren musiikkia yleensä kuuntele, mutta genressään varsin oivallinen biisi. Kuuntelempa jopa toisen kerran. Alku oli niin hyvä :)
0   +1 +2
 
9
Draamajumala 23.03.2006
Tätä kuunnellessani mieleeni pulpahtavat mm.Peter Gabriel ja Spock's Beard. Hieno kappale. Kivan kuuloinen tuo kasarihtava osio kertosäkeen jälkeen. Taitaa Neal Morse olla miehelle tuttu artisti? Kitarasoolossa on häivähdys Genesistä.
0   +1 +2
 
10
Sorcerer 18.03.2006
Tästä tuleepi Genesis vähän mieleen, jostain mielen syövereistä. Tai toisaalta Gabrielin soolokama myös, ja väliosasta Sting/McCartney. Ei siis moittimista assosiaatioissa ainakaan. Sävellys on hieno, ja jos laulu tosiaan onkin hieman hiljainen niin muuten introsta outroon hieno biisi. Todella positiivinen kokemus.
0   +1 +2
 
9
Alessio 18.03.2006
Erinomainen kappale, hyvät soundit, hyvä rytmi. Miksaus voisi olla vielä vähän parempi, vokaalit ovat osittain liian hiljaiset. Erittäin hieno ja yllättävä biisi.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta