Man Who Walks In Circles

Oliver Eye | 27.04.2006 | Folk
3:22
9.29   1381 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Lassi Heiskanen 05.12.2011
Hienoo musaa!!
0   +1 +2
 
SaastanenHippi 23.04.2007
Lottokommentti.

Soundit tässä on oikein mieluisat. Joudun tätä tosin kuuntelemaan todella paskoilla pöytäkaiuttimilla, mutta kyllä tämä näilläkin pöntöillä ihan musiikilta kuulostaa.

Letkeä, hyvä meininki. Laulu sujuu ja biisi groovaakin mukavasti. Poikkihuilua lisäämällä tästä olisi tullut mieleen jetrho tull. Tai tuli se jetrho mieleen muutenkin.

Sanoista en osaa mitään sanoa, koska englantini on paskaa. Lausuminen kuitenkin kuulostaa ihan osaavalta.

Loppuun kohden kaikinlaisia ulinoita tulee biisiin lisää ja oikeastaan tuossa alkupuoliskollakin olisi joitakin erikoissoundeja voinut olla enemmän. En tiedä, olisiko tullut liian poppibiisi, jos rummut olisivat jossain vaiheessa oikein räväkästi lähtenyt soimaan, mutta näinkin kyllä toimi.

Hyvä, letkeä biisi hyvillä soundeilla. Hyvin sopii tällaiseen kevätaikaan tämä biisi :)

Pituus on juuri sopiva.
0   +1 +2
 
8
jönä 31.05.2006
Aika hienoa komppikitarointia. Ja todellakin äänessä on samaa kuin Knopflerilla!
0   +1 +2
 
9
puuppa 31.05.2006
Alko heti alusta mielikuvat 70-luvun Genesiksen tuotannosta tulla mieleen. Tosin sitten hieman enemmän jopa Jethro Tull. Alusta asti oikein mukaansatempaava ja tyylikäs kokonaisuus. Sanoitusten sanomasta en oikein päässyt perille, ei niissä tainnut mitään mullistavia salaliittoteorioita paljastella anyhow. Hyvin kannateltu kappale kokonaisuutena.
0   +1 +2
 
digius 29.04.2006
Mainiota komppausta todellakin. Jänskä biisirakenne sen takia että kertsin melodia menee pääosin alempaa kuin säkeistö.
Ikäänkuin ne olis vaihtaneet paikkaa..
Aivan piirun verran liian nopea tempo mielestäni, nyt biisi kuulostaa vähän kiireiseltä (..jospa se ympyrää kävelevä äijä on kiireinen ;).
Loppukin on epätavallisen mielenkiintoinen.
0   +1 +2
 
9
Muovinen 28.04.2006
Onpas mukavan letkeä tunnelma ja todellakin hyvää soittoa. Ensimmäinen mikseribiisi ikinä, josta tulee Eels mieleen ja se on hienoa se. Edellinen kommentoija kaipaili rytmiryhmää ja niin teen minäkin, vaikka ei tässä sinällään mitään vikaa ilmankaan ole. Mutta lisämeininkiä se toisi. Jo pelkät pikkuperkut sais jalan vipattamaan, sen verran soljuva on biisin yleisrytmiikka.

Toisen kertsin jälkeen tulee mukaan hienoja lisäelementtejä jotka luo ilmaa biisiin. Myös lopun kaiutettu lauluosuus on hieno detalji kokonaisuudessa.

Raaka timantti. Pienellä hionnalla tästä saa todella hienon biisin.
0   +1 +2
 
9
Draamajumala 27.04.2006
Hyvää tarkkaa soittoa ja erinomaiset saundit akustisessa. Hyvä yksinkertainen biisi, toiseen verseen olisin jo kaivannut jonkin lisäsoittimen, rummut tai vaikka vain basson tai jotain pitkää delaymelodiaa sähkiksellä, tuon tyylistä mikä tulee toisen kertosäkeistön jälkeen. Hyvällä pelkistetyllä groovaavalla rumpukompilla tästä olisi saanut vielä paremman. Onnistunut biisi all together.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta