Uinuja

OLKI | 01.10.2007 | Pop
3:34

Ensimmäinen Olki-biisi koskaan. Tehty vuonna 2005 ja sanat vielä Eino Leinon kynästä.

8.25   1748 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
studio_c9 17.10.2009
Löysin biisistä muutamia tosi jees soundeja. Siitä paljon kiitoksia ja kumarruksia. Muutenkin biisi on hyvä ja rakenne jees. Lauluäänen uudelleenotto tai miksaus vielä kruunaisi kokonaisuuden.
0   +1 +2
 
9
Janne T 03.10.2007
Jees. Kuuntelin kaikki uudet biisit, aikas hyvältä kuulostaa - varsinkin saundillisesti varsin vakuuttavaa. Mielestäni nuo wanhat oli ehkä kuitenkin jonkinverran omaperäisemmän kuuloisia, näissä on nyt vähän semmosta kompromissin makua sen taiteen tekemisen ja myyntilukujen tavoittelun kanssa - - se saattaa tietysti olla ihan kuviteltuakin.

No joo, hyvää mikseri musaa tulee yleensä arvioitua vähän liiankin ankarasti :) Hyvältähän tää saundaa. Veikkaan että tämä projekti vois löytää ittensä radiosta saundillisesti jostain Liekin ja Lauri Tähkän välimaastosta. Itse ehkä tykkäisin jos oltaisiin ihan pikkuisen enemmän kallellaan sinne Liekin pop-proge-meiningin suuntaan, mutta nää on näitä makuasioita. Hyvä hyvä.
0   +1 +2
 
8
Shadow_fox 02.10.2007
Hyvät saundit. Ihan menevä biisikin. Kasi kuitenkin vain tipahtaa. Ei oikein erotu mitenkään. Mutta ehdottoman hienolta kuitenkin kuulostaa, varsinkin verset.
0   +1 +2
 
7
Kempura 25.10.2007
Kaikki kuultuna. Saundit tosiaan mukavat ja erittäin sopivat musiikkiinne. Kappaleissa kuitenkin sorruttiin liikaa turhan tavanomaisiin ja päomaperäisiin vaihtoehtoihin. Eino Leino saa aina pisteet kotiin ja toivottavaa olisikin jatkaa sillä tiellä tai sitten kirjoittaa samaa tyyliä. Lopulta tämä kuitenkiin erottuu vielä selkeästi edukseen monesta vielä tavallisemmasta pop/rock viritelmästä. Ehkä ripaus kansanmusiikkia tekisi terää?
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta