kehitteillä oleva biisi

Opal Darkness | 24.08.2005 | Heavy Metal
3:39

Tässä meillä Pieni Testikappale.. Kehitellää laulua ja sooloja.

6.67   682 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 151270 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

4
Tää kuulostaa lupaavalta joten kehitelkäähän se laulu tähän
0   +1 +2
 
7
dödö 12.09.2005
En sanoisi että tämä on parempi kun nuo ylläolevat biisit, tämä kun on ihan eri genre... Alkukantaisena blackiksena nuo ylläolevat ovat melkein maailmanluokan tasoa. Tämä tosiaan todistaa että osaatte soittaa erittäin hyvin ja on omassa genressään kelpo viisu. Odotin että biisi olisi joku lyhyt ripaisu vaan mutta tämähän oli ihan täyspitkä kipale...!

Loppu kruunasi tämän.
0   +1 +2
 
9
Stoned Ghoul 25.08.2005
Vittu örinät vaan kehiin! Sounditkin oli mukavan paskaiset ja hyviä riffejä piisasi. Kyllä tästä kelpo rykäyksen saa.
0   +1 +2
 
Markus Y 24.08.2005
No jospa sitä pistäis vähän kommenttia kun kukaan muu ei oo vielä pistänyt ja kun joku teistä kävi faniutumasta meikäläisen projektille, niin täytyyhän sitä vastapalvelus tehdä:)

Eli siis:

jos noihin teihin pariin aikaisempaan biisiin vertaa, niin tässä oli kyllä mielestäni paljon enemmän ideaa ja ajatusta. Toisaalta voi olla tuo örinä noissa kahdessa aikaisemmassa biisissä pilasi meikäläisen kuuntelunautinnon, meikäläinen kun ei mikään suuri örinän ystävä ole.

Alku on aika tiukka ja lopetus vielä tiukempi;)

Välillä tulee riffittelystä peräti Black Sabbath mieleen ja sehän on tietysti hyvä juttu kaikkien metallifanien mielestä, alagenreen katsomatta.

Soundit voisi paremmatkin, toisaalta tässä on sellainen hyvä livemeininki, joten eivät ainakaan meikäläistä nuo soundit haittaa.

Tiedän jo nyt, että en tule laulusta pitämään (siis olettaen että se tulee olemaan örinää eikä laulua), mutta kyllä tässä ainekset on keskivertoa parempaan biisiin. Senverran killeririffejä löytyy tästä rykäisystä.
0   +1 +2