De Bello Gallico

Oshidashi | 03.05.2004 | Progressive Trance
6:08

Piti tehdä jotain melodista, mutta tulikin jööti, jossa on ropaus minimalismia, psykeä, länsiafrikkalaista perinnemusiikkia ja koneromantiikkaa. Niin ja klassista latinaa, lyrics by Julius Caesar. Genre ei oo välttämättä ihan oikein, mutta ei tarkempaakaan löytynyt...

9.00   740 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
valoraami 18.11.2006
joo tästä mää tykkään. generoin semmosen sadan piisin random-soittiksen tuolta ja törmäsin tähän raitaan. on jotenkin raikkaan saksalainen.???
0   +1 +2
 
9
Urjala 30.12.2004
Huhhuh sentään.... olen kuunnellut tätä kappaletta melkein neljän viikon ajan niin useaan kertaan että pakkohan tästä on jo jotain kommenttiakin antaa.

Vaikka muutoin voisi ajatella että saundimaailma ja melodiakulut / rummut ovatkin jokseenkin perinteikkäitä trance-musiikin osa-alueilta löytyviä, niin kokonaisuus on kuitenkin "korviinpistävä", samalla tavoin kuin kuvataiteissa persoonallinen siveltimenjälki jättää aina palan itsestään elämään katsojan mieleen...

Elementeistä tulee mieleen niin Jarre, Leftfield kuin Westbamkin (siis minulle nyt ainakin), miksaus on kohdallaan, dynamiikkaa löytyy ja tähän kappaleeseen en ainakaan millään muotoa kyllästy. Tämä on mielestäni ehdottomasti herran tuotannon kärkipäätä, enkä täten keksikään mitään rakentavaa kritiikkiä tahi muutoinkaan mitään negatiivista.
0   +1 +2
 
8
electrichaos 21.05.2004
Tosta trance osastosta oon pihalla kuin käki, mutta tämä kuulosti kivalta.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta