Constant Night Recovery

Otto V. | 17.05.2008 | Deathrock
5:13

hippipaskaa. Jyri Tynkkynen nauhoitti rovaniemellä tän keväällä 2007. ||| hippie shit. recorded in spring 2007 by Jyri Tynkkynen in rovaniemi.

9.00   1147 kuuntelua

Kappaleen sanat

In the day i’m left under the tire
And the light it burns my eyes like fire

But the night it keeps me warm
In the dark i can feel your arm

Around
My neck is broken
Now i’m dead and something has woken up

It’s the night that keeps me warm
In the dark i can see you

8000 days i was chained into the ground
stumbling on
’cause all was lost and found

But the night it keeps me high
In the dark i can fly

It’s the night that keeps me warm
In the dark i can see far

Nuclearwinter
The Only Winter

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 21.07.2008
olihan tää helvetin hyvä. lyriikasta tuli twinpeaks-tunnelmia.

ei tee mieli purkaa kummemmin.
0   +1 +2
 
9
jmm 17.07.2008
Mielenkiintoinen genre Deathrock!? Miulle kyllä ihan uus genre...

Mut biisihän kuulostaa oikein hyvältä. Sellainen hauraan kaunis, mut samalla hieman mystinen. Ja tykkään akustisesta musasta kyllä. Joka tapuksessa itse kyllä kokeilisin tätä ihan bändisovituksenkin kanssa jos sellaiseen on mahis. Jotenkin tästä tulee aavistuksen mieleen Chris Martinin yksin akustisella vetämä Coldplayn Trouble ja se on miusta hyvä juttu kun Kylmäsoitto uppoaa miuhun kun viina Nykäsen Mattiin. Just ehkä siks kokeilisin bändikin kanssa kun Troublen molemmat versiot toimivat ihan eri tyylisinä ihan hemmetin hyvin ja uskoisin tämänkin toimivan bändin kanssa.

Toki aina tällaisessa akustisessa fiilistelyssä on omat riskinsä ja haittapuolensa. Eli fiilikseen pääsy on tän tyylisen biisin kuuntelun kannalta erinomaisen tärkeää ja se ei aina onnistu. Ite kyl nyt pääsin hyvänä iltahetkenä oluen äärellä ja huomista Maidenin keikkaa odotellessa hyvin fiilikseen ja tykkäsin kyllä. Mutta uskon, jos oisin tän kuunnellut keskellä päivää töissä, ei ois varmaan jaksanut kuunnella loppuun. Mutta musiikin pitää ollakin toisaalta sellaista. Vaikka tykkään paljon musasta joka sopii hetkeen kuin hetkeen, pitää olla myös vain määrättyihin hetkiin sopivaa musiikkia.

Ja niin kuin sanoin, tykkäsin kyllä ja oon aina tykännyt täysin akustisesta musasta. Nick Drake, Tim Hardin, Kristin Hersh, Janis Ian jne... Ehkä biisi olisi voinut olla aavistuksen lyhyempi, kun akustisena tapahtumat jäävät aika vähiin ja sitä kautta aavistuksenomaisesti pitkäveteiseksi. Ysin arvoinen biisi selkeesti kuitenkin...
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 11.11.2008
tää on kyl niin uskomaton biisi. alko soimaan päässä ni piti sit tulla kuuntelemaan taas. ahhhhh

kiitos rakas ihminen
0   +1 +2
 
Haava 19.05.2008
Jos nyt ihan totta puhutaan niin onhan tämän tunnelma ihan saatanen hyvä. Etenkin se kitaran soitto kun se äityi siihen lakipisteeseensä oli jotainm ihan saatanan hyvää. Silti sen viimeinen äännähdys tuntui jo ihan teatterilta siinä lopussa. Olin juuri niin valmis vetämään niin täyden laidallisen hyvää arvostelua tähän ja sitten se tulee ja pilaa koko tunnelman. Siinä kun biisi oli jo lopussa, niin itsetietoisuus vain lurkki mukaan päähän. Höh...

Mutta siis julmettu kun tykkäsin tuosta kitaran soitosta. Etenkin suhteessa tuohon lauluun toki. Se dynaaminen huippu oli mahtava. Saundi oli täydellinen kun kitarasta kuuluu suunnilleen kaikki muut ääneet enää paitsi kielten varsinainen sointi. Parasta tosiaan oli miten se siitä soinnillisesta kasvoi siihen tilaan.

---

No niin. Nyt olen jokusen kertaa kuunnelllut. Se mikä pisti mieleen, että melodia on tosiaan erinomainen myös. Ekalla kerralla siihen ei edes kiinnittänyt mitään huomiota, kun oli sen verta väkevä vetäisy.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta