Epiphany

Otto V. | 21.02.2008 | Instrumental
3:50

About a change of inner course.
recorded in fall 2007.

10.00   1632 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
myxomatosis 14.01.2009
Oikein mukava biisi, lempeät äänet oli soittimissa. Sopisi minkä tahansa uuden vuodenajan teemaksi, silloin kun kaikki on vielä uutta ja hieman maagista.
0   +1 +2
 
Truuderi 09.03.2008
Tasapainoinen kappale. Ei mitään valtavia yllätyksiä tai häiritsevyyksiä. Ehkä pikkasen tylsä näin irrallaan, kuten aiemmatkin kommentit on antanut olettaa. Toisaalta vois sopia todella hyvin joihinkin tilanteisiin. Musiikki on niin tilannesidonnaista. Vokeen yhtyen kaipaisin vähän jatsia biisiin, mutta sehän tietysti muuttais koko biisin..
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 26.02.2008
Hyvin hieno teos. Tosiaankin yllättävänkin hifi, mutta minua se nyt ei ainakaan tässä vaiheessa häiritse, kunhan panin merkille. Tämä on tämmöinen jota voi luupata ja luupata monia kertoja, ja se hivelee sielua. Kuvittelin myös, oudosti, että tämä voisi olla jonkin sielukkaan elokuvan DVD-painoksen alkumenussa.

No, kaikin puolin miellyttävä veto. Joo, voisihan siinä olla enemmän rosoa ja dynamiikkaa (kin), mutta kuitenkin tuntuu nautittavalta kuunnella.
0   +1 +2
 
Herra Sikiö 25.02.2008
tunnelmallinen. oon muutaman kerran kuunnellut ja kaunis teos on kyseessä ksylofonisaundi on hieno ja tuomukavasti tilaaaa kappaleeseen. Miun mieleen ehkä pikkaisen liian harmooninen, kaipaisin ehkä jotain maustetta, joka olisi hieman toisesta maailmasta kuin nuo muut ja sillä lailla loisi jonkinlaista ristiriitaa kappaleeseen. liian kaunista:) mutta tarkoitus ei ole sanoa että tämä huono olisi, oma maku vaan on sellainen että jotenkin kaipaa tietynlaista rumuutta kauneuteenkin, jonkin vian.. jep jep..
0   +1 +2
 
Haava 24.02.2008
Hengitys sisäänpäin. Kiire on koullut ja on tullut iak kuunnella jotain muutakin kuin sitä mikä tulee toisesta korvasta sisään ja toiesta ulos nopeudella 3 megabittiä sekunnissa. Pakattua dataa tottatoki. Harvinaisen järjestelmätöntä informaatio tulvaa.

Maailma aikeaa. Näennäinen harmonia, mutta se palo elää. Se elää. Se joka seisoo kaikkeuden ja itseni välillä. Se on tiellä ja siitä minä nautin. Annan sen olla. Katson sitä. Hengitän. Odotan. Leikin sillä. Minusta tuntuu, että tunnen sen.

Sitten epäoleellisuuksinn: Täydellisen harmooninen saundi. Vähän turhankin hi-fi. Tästä vähän puuttuu elämää ja on liikaa kiillotettua kaakelia. Lämpöinen sävy kaakelissa kyllä ja kivasti kiiltää, eli ei siinä mitään, mutta silti elämän maku siitä saundisa puuttuu. Hi-fi äänitykseksi silti hyvinkin kaunis ja toimiva.
0   +1 +2
 
Tenteri 22.02.2008
minun täytyy tunnustaa, että olen aina inhonnut tuollaisten nailonkielien(?) muovista ääntä. itse olisin soittanut kappaleen teräksisillä :D mutta makuasioista on turha kiistellä.

todella nätisti sovitettu ja riisuttu kappale joissa ksylofoni ja lainehtiva bassolinja tekevät taikojaan. instrumentaalisissa täytyy olla tarkkana ettei soitto pysy liian tasaisena tai huomaamattomana (taustamusiikkina). tähän kappale meinasi sortua, mutta mielenkiinto jaksoi onneksi pysyä loppuun saakka. olisin tehnyt hieman lyhyemmän version kappaleesta jolloin olisi tullut enemmän tarve soittaa biisiä lisää jolloin mielenkiinto olisi pysynyt koko ajan yllä.
0   +1 +2
 
dödö 03.04.2008
Aluksi myönnän että käytössä on erittäin mukava kitarasoundi...
Biisissä on kiva, rento fiilis ja ollaan pysytty suht perus asteikoissa. En yleensä pidä siitä kun ihmiset tiluttelevat soittimillaan pelkkiä major- ja minor-asteikkoja mutta tämä biisi on tehty niin tyylillä että, ei haittaa ettei missään vaiheessa tule yllätyksiä vastaan. Biisi on kuitenkin yksittäisenä pieni pettymys. Haluaisin mielelläni kokonaisen levyn kouraani. Siksi että kuuntelisin mielelläni tuntitolkulla tällaista letkeilyä jossain rennossa yhteydessä, mihin sopii tällainen hento tunnelma.

Biisi ei ollut mullistava mutta erittäin mukava. Levyllinen tällaista ja pari hieman monimutkaisempaa (vaikka jazzahtavampaa tai progempaa) biisiä seuraksi niin ostaisin epäröimättä lätyn.
0   +1 +2