Supa Bass (Original Edit)

Outset | 13.02.2006 | Hardtrance
5:02
9.67   3802 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

weli 19.01.2008
Oikein kiva techno anthem. Biisin rakenne on erittäin looginen ja mukava. Miksaus on ammattitasoista. Vokaalit oli yksi asia mitkä pisti arvelluttamaan: onhan nämä samat one-linerit jo kuultu tuhansiin kertoihin muissa vastaavanlaisissa biiseissä, mutta toisaalta ne taas sopi tähän leikkisään meininkiin.

Niin, ja propsit HW syntikoista!
0   +1 +2
 
10
DJ_Hanuri96 28.04.2008
Heh =D Sä kuulemma teet mun sedän kaa näitä musiikkeja :D (Jonny Haapalaisen)
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 20.02.2006
Täähä on iha kivaa mättöä. :) Nykyään tulee kovin vähän kuunneltua kuitenkaan ihan tämmöstä. Tosin kyllähä sitä välillä vielä tekee mieli huudattaa tän tyylistäki settiä täysillä ja pistää bassonupit kaakkoon. Siinä hommassa tää toimii paremmin ku hyvin. Laatutaso kuuloistais korkeelta edelleen. Bassopuoli loistokunnossa, kuten rummut yleensäkin. Melodiat on tälläseen settiin just sopivat ja ajavat asiaansa hyvin. Spiikeistä sen verran, että jotenki kuulostaa vähän irrallisilta tuosta taustasta. Muuten ihan hauskaa kikkailua niiden osalta. Naurukikkailukin on hauska ja onnistunut. Voishan tätä muutaman kerran luukutella täysillä ja vetää vähä korttelirallia tuossa, kun kesä taas koittaa. Hymy tulee huulille jo pelkästä ajatuksesta. ;) No joo, mutta siis mun mielestä ihan hilpeä biisi jälleen ja tarkkaa työtä jäbältä niinkuin yleensä.
0   +1 +2
 
Zeip 14.02.2006
Harmittaa, ettei näin yömyöhään oikein pysty luukuttamaan täysillä. Naapurit varmasti tykkäisivät hyvää, puhumattakaan äidistäni, joka saattaisi nopeasti ilmestyä huoneeni ovelle kaulin heiluen. Mutta sitten asiaan..Itse en ole tämmöisen rankemman puoleisen trancen/hardstylen ystävä, joten kokemukseni tämän kaltaisista kappaleista on pieni. Uskoisin että tämä kappale menisi aika hyvin alas klubilla tai muutenkin sellaisessa "heitetään aivot narikkaan" -fiiliksessä :D. Näin tietokoneella jumittaen tämä biisi ei pääse oikeuksiinsa.

Miksaus/masterointi on totutusti hyvää luokkaa ja ainakin alapää tuntuu toimivan hyvin. Ehkä tämän genren yleispiirteisiin kuuluu hienoinen yksinkertaisuus, mutta itse olisin toivonut enemmän materiaalia, vähän jonkinlaisia eri saundeja lisää ja välillä vähän jonkinlaista eri teemaa tähän biisiin. Ehkäpä se trancemiesten ylisuosittu 303 ym. happosaundit olisi tuonut enemmän eloa. Muuten kyllä kuulostaa ihan ok matskulta, mutta ei ehkä tuotannon tasolla yllä aiempiin tuotoksiisi. Ihan kelpo biisi, ainakin Joensuun ammattikoululaiset ottavat varmasti mielellään tämän biisin soittoon kun pyörittelevät keskustoria ympäri.
0   +1 +2
 
10
Dj Papa 13.02.2006
Ihan mukavan kuuloista menoa oot taas kehittäny!!! Sun biiseihin voi kyllä aina luottaa! Aina luvassa laatua! =) Biisi alkaa todella hyvin ja 55 sekunnin kohdalla tuleva ääni on todella menevä!! Miksaus ja äänenlaatu on täydellistä niinkuin aina... Melodiakin on ihan mukavan kuuloinen, mutta ei iha parasta mitä on totuttu kuulemaan. Kokonaisuudessaan jälleen hyvin tasokas biisi!!!! 9½
0   +1 +2