Yaramar (Extended Version)

Outset | 18.07.2010 | Eurotrance
6:37

UUTTA!
Yaramar -single ostettavissa kaikissa nettikaupoissa!!!

Ostathan omasi ja tuet näin kotimaista tanssimusiikkia!

BUY THIS SINGLE:

iTunes: http://itunes.apple.co...

Amazon.com: http://www.amazon.com/......

Beatport: http://bit.ly/jVk5Un

Meteli.net: http://meteli.net/down...

10.00   1160 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Fleeticer 02.09.2010
Tämän taisinkin tuolla facebookissa kuulla jo aikasemmin, mutta hyvin jytää edelleen. Italo-tyyliin taas saatu mukavaa koukkua noilla vokaaleilla. Muutenkin tehoa löytyy ja varsinkin kun snare vielä tulee hakkaamaan basarin tahtiin niin hommassa on energiaa! Hyvät soundit kauttaaltaan biisissä, eikä mitään vikaa löydy. No ehkä kertsi oli vähän tyhjän kuulonen, mutta ei muuta. Diggaan! 9½
0   +1 +2
 
Protush 20.07.2010
Positiivisesti kyllä yllätyin :) Ei sillä että muut biisisi missään tapauksessa olisivat huonoja olleet, mutta muutama aiempi ei oikein ollut makuuni sitä tuttua vanhaa outsettiä mitä mm stay with energy edustaa. Tässä oli taas sitä hyvää pirteätä fiilistelyä hyvine saundeineen ja spiikkeineen! Tuo "aikamoista settiä" spiikki oli ehkä vähän väärä tähän biisin kun muuten englantia tuli korviini. Efektoidut "lalalaa" osuudet sen sijaan kaikessa yksinkertaisuudessaan toimivat oikein hyvin. Pituudeltaan radio edit oli enemmän makuuni mutta mitä sitä valittamaan kun molemmat kerta löytyy täältä :) Innolla odotan lisää outsettiä ja toivotaan että tää mikserikin tekis comebackit elävien kirjoihin :)
0   +1 +2
 
10
W@RM 18.07.2010
Hyvä kipale, tämä versio toimii mielestäni paremmin kuin tuo radio editti. Mukavia koukkuja, aavistuksen hardimaista otettakin. Soundit toimii outsetin tyyliin: loistavasti! Ja basso puoli tykkää.. :D Vokaalit oli aika, öö...huvittavat mistä lienetkin nuo hommannu? :D Vähän enemmän jotain olisin kaivannut, vähän pääsi loppua kohdin väljähtymään ote biisissä muttei pahasti. Pakko tälle on 10p antaa, paskemmillekkin ku oon antanut(siis tämähän ei ole paska biisi) :)

menee soittolistoille.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta