Sunday 10 PM

Pacelift | 18.09.2005 | Drum'n'Bass
6:02

Yön viileys ja kuumeinen syke.

8.93   3016 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
funker 10.10.2007
Tässä on asenetta!!! 9 points!!!
0   +1 +2
 
variant 12.05.2007
Heitin radioon vaikutteeksi pendulum ja sieltä pärskähti heti aluksi tämä loistava kipale.
0   +1 +2
 
8
Infratuna 27.09.2005
No aluksi suurta pettymystä ja ihmetystä aiheutti tuo yltiö kulutettu breakki tuolla taustalla. Bonusta biisissä on lepposa meininki, bassokuvio ja noiden rumpujen kasari tyyli. Vähän helpolla on kyllä menty, biisi muistuttaa vähän liaalti herran aikaisempaa tuotantoa. Soundit ovat kyllä erittäin kohdallaan. Miksaus ja masterointi toimivat täydellisesti. Ton basson melodiakulku ei mun mielestä täysin uppoo tähän biisiin, mut se voi olla jopa hyvä juttu. Kova styge vähän imelästi toteutettuna. Täytyy tunnustaa että olen vähän kriittinen, koska artisti on erittäin taidokas ja kauan musiikkia tehnyt.
0   +1 +2
 
8
Dj Hand 22.09.2005
loistava, samalla sekä tosi chillin että menevän kuuloinen kappale, aika tällasta perusvääntöö kuiteski...

bassolinestä ja soundeista yleensä plussaa, miinusta cowbellistä ja juuri tosta huuto sämplestä, joka on squarepusherin 'come on my selector' biisissä??
0   +1 +2
 
glxblt 22.09.2005
Jäbä uhraa omaisuuksia artisti maksaa -palkille. No, annetaan rahalle vastinetta. :)

Suurkaupunki, viikonloppu, ilta hämärtymässä. LED-mainostaulut ja neon hohkaa taivaalle sävyjään, taivasradat, maantiet vilisevät autojaan. Omistat kauniin, tehokkaan avoauton, jolla ajat lievää ylinopeutta, hiukset väräjävät musiikin tahdissa. Takapenkillä istuvat, innokkaat ystäväsi ovat hieman levottomia ja metelöivät, itse keskityt ajamiseen mutta imet tunnelmasta viimeisenkin tipan irti. Seuraat asfaltin keskiviivan välkettä ja toivot, ettei matka loppuisi ikinä.

Sitten tekninen osuus. Miksaus toimii hyvin, instrumentit ovat paikallaan. Kaikki on kliinisen puhdasta ja "CD-laatuista". Pieni ääni takaraivossa huomauttaa, että pidän rosoisemmasta soundista, mutta ei se tällaiseen urbaanijunkkaan sovellu. Rakenteeseen olisin kaivannut enemmän variointia breakseihin, ja jonkinlaisen suvannon puolivälin paikkeille ja leudon, mutta toimivan dropin. Soundit ovat vuotta 2050, ja mikäs siinä, mutta odotin biisin aikana jatkuvasti jotain 80-luvun pad-stabia vibratolla.

Kosminen totuus: Hienosti tuotettu "Wipeout / Ridge Racer" -junkkaraita, toistaa hieman itseään ja kuulostaa aavistuksen purkalta, mutta toimivaa tavaraa silti. Ne joille tyylisuuntaus kolisee minua paremmin ovat varmasti myytyjä.
0   +1 +2
 
8
Mc Dragon 21.09.2005
Pirteä biisi.. hauskan kuuloinen.. pistää veren kiertämään.. huh..:)
0   +1 +2
 
9
onZka 19.09.2005
Vallan mainiota breikkistä/d n bassia. Tulee mieleen big bud levy, jota tulee aina aamun pikkutunneilla soitettua. Terävät selkeät saundit ja mellowi meininki kaikinpuolin muutenkin. Onnistunut tekele.

hymiö.
0   +1 +2
 
8
sakke-makke 19.09.2005
Hienoa tunnelmaa. Biisi lähti liikkeelle raskaalla vyörytystaktiikalla, juuri niin kuin kunnon melodisen runpubassoraidan kuuluu lähteäkin - turhia nöyristelemättä ja silleen uljaasti.

Rytmi on miellyttävä ja rumpusoundivalinnat ovat osuneet kyllä yhtä klikkiä lukuunottamatta kohdalleen.. toi milkcowbellin tapainen, ikään kuin sekvensseriohjelman "tick"-soundi alkaa jossain vaiheessa rasittamaan korvaa turhan voimakkaana elementtinä.. "click-clock,click-clock".. toisaalta tuo on yksi persoonallisuutta tekevä elementti, jonka avulla tämä biisi erottuu niistä tuhansista muista, ja sehän on sitten taas tavallaan positiivinen asia.. mutta kaikki kaikessa, tuo midi klikintapainen olisi voinut kilkata hippasen hiljemmällä volyymilla ;P

instrumenttivalinnat hipoivat herkkääkin herkempää sävelkorvaani ja melodia maalasi mietteideni verkkokalvolle monen moista. paceliftille (ja ehkä vähän kvms:llekin) ominaiset orchestra hitit raikaa ja sehän piristää aina kummasti, tuo sen funkimman grooven tahtiin kuin tahtiin. hmm.. tosta loopista mä en oikein jaksa innostua..ähh, en muista nyt samplen nimeä, mutta siis tämä squarepusherin varmastikin käytetyin sample jossa on toi huudahdus.. se alkaa olemaan vähän turn off meikäläiselle, joten siitä pikkasen miinusta ton klikin ohella.. :P mutta mutta, kaiken kaikkiaan tässä ovat nämä perinteiset elementit kauniisti kohdallaan eikä amatöörimäisille genrepuristisille virheille ole annettu sijaa - toisaalta se syö aavistuksen persoonallisen soundin viimeisestä sipauksesta.. mutta ei tästä negatiivista kokemusta saa kuitenkaan tekemälläkään. =)

Tästä mä olen aina melodisessa rumpubassossa arvostanutkin.. rytmi rullaa ja tahdinlyöjä miltei hätäilee ja kosketinsoittaja hidastelee hartaasti edeten..ah.

Hyvä biisi, tunnelmat osuvat kohdalleen ja sointi on kaikin puolin uljasta ja tyylilleen uskottavaa. klikkikellon ja kliseisen rumpuloopin käytöstä heitetään pari miinusta kehiin ja tämmöinen vahvan kahdeksikon mallinen kokemushan tämä on. pure.
0   +1 +2
 
noonue 18.09.2005
Mulle koukuttavin osa-alue tässä on basso. Perin mukava kuvio on sille annettu. On rajoilla muuttua itseääntoistavaksi tällä pituudella, mutta.. sanoisin että ei sitä tee. En ainakaan itse niin koe. Hyvä biisi, tasaisen varmalla otteella tuotettu. Ei räjäytä tajuntaa mutta onnistui varastamaan kuusi minuuttia helpohkosti elämästäni. Ja tekee niin varmasti useampaankin otteeseen tulevaisuudessa.
0   +1 +2
 
[ sam ] 18.09.2005
Ensimmäinen kommenttini moneen kuukauteen...

Tämä on todella mukava kappale. Lataan tämän nyt kännykkääni ja kuuntelen aina auringon noustessa, matkatessani työpaikalle. Tällaisella letkeällä rallilla on mukava aloittaa päivä. Todella taidokkaasti revitty muhkeat ja jopa sexyt äänet Buzzista irti, ja onkin kunnia tunnustautua Buzzin käyttäjäksi, kun tällaisia biisejä voidaan mokomalla luoda. Jos jotain vähäistä korjattavaa tästä löytyy, on se kenties siinä, että pientä vaihtelua tähän olisi mukava saada. Tämä on vaarassa jäädä hissibiisiksi, vaikka kelpaisi jopa sikiämismusiikiksi. Mutta turha tätä on korjata, tekee vaikka mielummin remiksauksen sitten.

Porno biisi, sehän tämä on ;)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat