Tapaamisia parts 1&2 (vocals Jus Aname)

5:44

Tuotanto ja vokaalit Jus Aname

9.47   6780 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

bumm 02.02.2005
wou, jus aname mikserissä! oikee meininki! tykkään iha sikana tost sun tyylistä. täs äänenlaatuki oli yllättävän hyvä tälläsen ug sankarin teokseks.ei täst oikee osaa sanoo mitään,biisejä joista joko tykkää tai ei.tai jos ei ni luultavasti rupee tykkää ku kuuntelee pari kertaa uudestaan. mut siis laita ihmeessä lisää matskuu tänne, levyjäkin pitää laittaa kyl ostoslistalle ja yrittää saalistaa jostain...:p funkiestiin kun on matkaa täältä susirajalta.
0   +1 +2
 
10
Vittu et Jus Aname on hyvä räbää! Tää on just hyvä. Biitti on hyvä ja varsinkin noi Jusan räpit on ihan yggöset! Tää on täys KYBÄ! -PeeÄm-
0   +1 +2
 
10
menninkäinen_ 13.02.2003
Ei täs oo oikee lisäämist noitte muitte lisäks..En oo anamen settei kuunnellu mut tän kuultuani voin sanoo et tykkään jäbän tyyliist aika pirusti..biitti on hyvä, siit ei pääse mihkää..tosiaan..ois oottanu jotai lisäyst tonne loppu päähä biisii, mut noh..ei se nyt haittaa..oikeestaa iha mielenkiintone kokeilu sinänsä..
0   +1 +2
 
10
jamjammer 07.02.2003
jänskiä mieltä laajentavia pulinoita ja pimputuksia.. biitti oli enemmän ku hyvä.. tykkään homona.
0   +1 +2
 
9
dt1 10.01.2003
omaperäinen flow tod.
Mut hyvällä tavalla. aika vitun hieno biisi kyllä. taiteellista =)
0   +1 +2
 
Nyhde 10.01.2003
Mukavan omaperäistä materiaalia, jonka genreksi ehkä saattaisi sopia paremmin Abstract tai Alternative Hip-Hop. Soundi on kuitenkin erittäin vahva, tunnelmallinen ja mukavan hämärä. Rokkaa ihan täysillä ja varsinkin Jus Anamen vokaalit toimivat. Niistä olisi voinut vetää enemmänkin mehuja irti, sillä kaverin äänessä on harvinaisen paljon potentiaalia. Jonkinlainen toinen vokaaliosio pienen huilin jälkeen olisi tehnyt kappaleen yleiskuvalle ja rakenteelle gutaa. Tällaisenaankin lopun leijailu kuitenkin toimii täydellistä hipovalla tasolla, enkä pahemmin keksi tuota seikkaa lukuunottamatta mitään kehnoa. Oikeasti erittäin tasokas biisi! Tsemppiä jatkossakin!
0   +1 +2