Tripping/Running

PangeL | 08.10.2005 | --
4:56
9.00   1143 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=160691
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
jun_tune 19.10.2005
No niin ärkele, hyvä darkthronemainen avaus, tosin tuo ravishing grimness aikainen ei tietenkään ole sitä parhainta thronea, mut hyvin alkaa ja jatkuukin. Pikkaisen soundeista puuttuu sitä särmää mitä esim. tuossa kaikkien aikojen pangelissa "Hospitalized" oli ja nuo vond "green eyed demon" tyyliset puheet on ihan makeita ja "hyvää" tunnelmaa luovat, mutta kyllä mä jäin kaipaan sellaista oikein tuskaisaa raakkumista tyyliin Carpathian forest tohon. Aikalailla eri biiseistä on musa ja voksut, et jos toista jäi kuunteleen niin toinen unohtui, mutta saattaahan tuossa olla jotain sellaista haettu, en vain näe tarkoitusta sille. Mukavan rokkaavaa ja menevää tuossa 2 minuutin jälkeen ja sellainen juoksu fiilis välittyy oikein hyvin.

Biisin nimi sen kyllä kertoo et kahta eri teemaa haetaan ja se on saatu hyvin tuotua tähän, pakkohan tästä on pitää, kasaahan bändi ja tekaise kerralla noista yksi kaikkien aikojen kotimaisista BM levyistä ja näytä noille kaikenmaailman War-satan-blood-cult-yrittelijöille kuinka se homma tehdään, ÄRKELE!
0   +1 +2
 
9
leif&lars 15.10.2005
Hyvät riffit. Hyvä biisi. Hyvä meininki. Voxut tähän ja Downers biisiin perkele.
0   +1 +2
 
9
Hank Helvetic 12.10.2005
Taas yksi loistava biisi sieltä suunnasta. Kuulostaa kyllä kieltämättä Darkthronelta, mutta ei todellakaan ole huonompi asia. Laulua/huutoa/örinää kaipaa...ehdottomasti.
0   +1 +2
 
Prometheus 10.10.2005
Alku kuulostaa kuin Darkthronelta. Keskivaihella turhaa löysää josta en tykännyt. Mutta jos alun ja lopun yhdistäisi, sekä lisäisi rääkymisvokaalit niin kyllä minulle kelpaisi. Musiikin puolesta tämä menisi black metal genreen, mutta tuskin aatteellisesti...
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta