Haaskansyöjä

3:19

Piiri-demonin avauskipale.

8.63   2016 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
atheos 04.02.2006
Kovin on tukossa soundin puolesta, tämä kaipaisi juurikin sellaisen ammattimaisen lyttäyksen kuin mm. Diablon biiseissä on käytetty. Itse biisi ei sinällään oikein iske, livenä ehkä toimii mutta en minä levyllistä tätä vielä ostaisi, sen verran kuulostaa liian monelta muulta tämän genren bändiltä jotka homman osaavat ikävä kyllä vielä paremmin.
0   +1 +2
 
9
Yasha_ 03.02.2006
Juu-u. Kuulostaa hyvältä. Yhdyn tuohon Tikku-Ukon kommenttiin tuon "Paaaaskaaansyööööjä":n kohdalla, mutta mitä ilmeisimmin laulaja lauloi haaaaaskaaansyöööjää. Ei vaan, kyllä tämä toimii oikein mainiosti. Kaikki tarpeellinen kohdallaan. Jatkakaa!
0   +1 +2
 
8
Helion 03.02.2006
Hey mutta poijjaat, tämähän toimii. Sounditkin on "pikkusen" paremmin kohdallaan ku viimeksi ;) Vieläkin olis voinu jotain yksityiskohtia parantaa, mutta perusasiat on mallillaan ja kokonaisuus on hyvä. Biisissäkin on ainesta, sopivan rikkonaista rytmittelyä yms. Tarkkuutta soittoon vielä kaivataan, sekin tulee sieltä vielä kyllä, ai shud biliiv. Laulaja toimii mukavasti, potentiaalia on.

Lisää tahkoamista vaan, niin siitä se sitten lähtee.

PS. Hieman odottelin komennusta äänityshommiin, mutta kävittekin jossain (Tuuloksen kotistudiolla?) vääntämässä?
0   +1 +2
 
Tikku-Ukko 03.02.2006
Soitto potkii persiille mykavasti, mutta lauluosasto vaatii paljon harjaantumista vielä. Varsinkin biisin alussa örinöinti ei toiminu ollenkaan. Ne matalemmalta möristyt jutut oli ihan jees. Kuulin muuten koko ajan että laulatte "Paaaaskaaansyööööjä", se olis ehkä ollut jopa parempi ;)
0   +1 +2
 
10
Veritaikina 03.10.2006
vitun kova biisi!!!!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta