Siedä Minua

pete | only | 22.08.2012 | --
2:29
8.25   271 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Jamsteri 07.09.2012
Onpas jännä biisi. Aluksi luulin, että tulee räppiä, mutta tulikin jotain ihan muuta. Kerrankin autotunea(?) on käytetty tuollaisena efektoivana, eikä korjaavana työkaluna.

Välillä nuo säröefektoidut/autotunetetut laulut särkevät silleen huonolla tavalla. Jotenkin rätisevät korvissa.
Kertsi ja säkeistöt voisivat ehkä erottua keskenään vähän enemmän niin sitten tämä olisi vielä siistimpä biisi. Se saattaa myös aiheuttaa tuota erottamattomuutta, että säkeistössä ja kertsissa taitaa olla sama sointukierto.

Jotenkin vähän masentava fiilis jäi tästä. Johtunee kuitenkin melodiapuolesta. En ole ihan varma tykkäsinkö vai en. Ainakin jäi mieleen.
0   +1 +2
 
J. Hifish 28.08.2012
Tuo särötys biisissä ei oikein iske ja muuten hyvään lauluääneen laitettu mielestäni piiru liikaa efektiä. Hyvä sanoitus. Nuo rummut eivät mielestäni oikein istu biisiin. Kokonaiskuva jäi silti plussan puolelle. Mielenkiintoinen ja oikeastaan aika hyvä.
0   +1 +2
 
8
veezay 23.08.2012
persoonallinen biisi. lauluvire- ja soundikikkailu toimii. paikoitellen toi taustalaulujen särö tulee tosin vähän liian pinnalle. jotkut ässät sihahtavat pääraidassa ikävän kovalla ja biisi klippaa. sanat ovat ekalla kuuntelukerralla vähän piilossa, mutta seuraavilla kerroilla niistä saa ihan mallikkaasti selvää. pieniä kauneusvirheitä, koska muuten tää on aika mielenkiintoisen kuuloinen.

rummuissa on harmillisen kuiva ja "pieni" soundi. niitä vähän suurentamalla meininki ois toiminu yhtenäisemmin. pituutta on aika vähän, vähän pitempänäkin olisi kelvannut. toimivalla tavalla höhlä biisi.
0   +1 +2
 
8
Migko- 23.08.2012
Alussa ihmettelin minkä tyylistä tää on, mutta kun biisi lähti soimaan, niin olihan tää ihan mageen kuulosta ! Hieman selkeempää ois voinut olla vokaalit, ois saanut paremmin selvää ja mun kaiuttimet kieltämättä vähän säris tässä :D Hyvästä aiheesta kyllä oot tehnyt, hieman miinusta äänen kovasta muokkauksesta.
0   +1 +2
 
9
azone 23.08.2012
Mun Skullcandyn Heshit särkee saatanasti, mut en anna sen häiritä, koska pidän biisistä.. Vokaalit on kivan kuuloset ja rytmi menevä, eli on varmasti 9.pts. arvonen..
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat