Continent of false hope

Petri Helske | 14.06.2005 | Soundtrack
3:53

Yhden yön juttu...

Kuvitteelliseen roolipeliin karttateemamusiikki roolipelikilpailun tunnelmissa...

Tää ei oo tavallaan ihan perinteinen karttamusiikki... melko letkeä... pelimaailma on hieman eksoottinen eli paljon metsiä ja sen sellaista.

Vaikutteita on kyllä selkeästi kuultavissa chronocross:ista ja finalfantasyistä...

9.38   3953 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Falcor_ 30.01.2006
Pelialalla töissä graafikkona olevana voin sanoa, että hyvän biisin oot tehny.
Loppua kohti tuli vähän jotain lepsuilua, että 9½ biisi tää on, mutta pyöristän kybään.
0   +1 +2
 
10
HW 25.10.2005
Kas kas... Vahingossa löytyy näköjään se paras musa. Taidan hylätä kommenttiringin ja alkaa käydä Mikseriä systemaattisesti läpi.
Tämä oli erinomaisen metsäisää olematta silti puisevaa. Teki mieli kiskoa haltian kaapu niskaan ja lähteä etsimään kunnon tappelua vaikka en roolipeleistä innostukaan.
Tunnelma oli vahva ja selkesäti hahmottuva. Äänimaailman jokainen osa antoi oman panoksensa mielikuvien luomiseen. Onnistunut kokonaisuus joka jätti kaipaamaan lisää.
0   +1 +2
 
10
Arekushi 14.08.2005
Vau, yllätyin todella. Chrono Chross tuli heti mieleen, olisi tullut vaikka et olisi maininnut sitä esittelyssä, sen verran olen soundtrackia kuunnellut. Aivan ihana kappale. Kevyen oloinen, kuin pehmeä tuuli joka tuoksuu ruusuille:)
0   +1 +2
 
9
Skellington 12.08.2005
Joo tota nuin... Pitkälti samaa mieltä kun edelliset mut itelleni tuli mieleen juuri joku kalastajakylä meren rannalla, iltaruskohorisontti taustalla, pehmeät aallot koettelevat rantaa jne... Olen jostain syystä samaa mieltä noista rummuista kun jälkimmäinen arvostelija mutta kaikin puolin toimiva biisi. Odotan itse et saan vuoden loppuun mennessä kunnon tietokoneen ja sit tietty kunnon musaohjelman. Oot kyllä hyödyntäny oikeen mukavasti resurssisi... 9+ mut pyöristyy alaspäin...
0   +1 +2
 
9
Darchik 18.06.2005
kyl tää perhanan kova kartta musa on (ainaki mun korvissa). rummut ehkä välillä ku tulee tuota sarjassa olevaa rummutusta sen ehkäpä ois voinu jättää pois mut ehkä se onkin hyvä siinä tai sitten ei. ysin annan kyl. on sen verran hyvä.
0   +1 +2
 
10
larryb 14.06.2005
Juu.. tä on jotenkin liian "fätti" karttamusiikiksi.. tai tuntuu siltä ainakin minun korvaani. Voin hyvin kuvitella tämän jonkin pelin karttamusiikkina ja juuri sellaisen metsäisen roolipelin karttamusiikkina. Melodia iloinen ja vaihtelee.. Onko ihan oikea kitara tossa oikeassa kaijuttimessa ja sooloilemassa?
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta