Peysface & Lusi-Masa - Vielä

Peysface | 03.10.2012 | Pop-Rap
4:54

Räpit: Peysface & Lusi-Masa
Kertosäe: Lusi-Masa
Akustinen kitara: Max H
Dj Sademetsä productions

Joskus kansa vaan tarvii siirappia. :)
Kiitti Kimmolle hienoista lauluista+räpistä, Villelle luotettavasta tuotantopuolesta ja Maxille akkaripuolen hoitamisesta.
-Peysface

9.81   1282 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Aleksi1998 06.06.2016
Kuulostaa hyvältä (y)
0   +1 +2
 
10
merri- 14.03.2013
Mie tykkään kyllä siirapista! <3
+2   +1 +2
 
7
accent 10.01.2013
Biitti yms. tilbehör: Metsolat (se tv-sarja) goes hip hop. Sopii sanojen tyyliin hyvin. Tuotantotaso semmost joko erityisen hyvää amatööriä tai sit keskinkertaista professionaalia. Lopun synataiteilun saundi kuulostaa kissalta, ei sen pidä kuulostaa kissalta. Vie se pois.
Räppi/laulut: YleX:n tms. radion kesämusa. Semmost hauskaa, ei liian vakavaa eikä pidä yrittää ottaakaan kovin vakavasti. Ihan viihdyttävähköhän se oli, mut ei nyt tullut sellasta hittibiisifiilistä jotenkin. Ainoastaan Peysfacen & kumppaneiden tulisi saada tehdä näitä, mun mielestä useimmat muut mikseriräppärit on melko turhii.
0   +1 +2
 
8
buranaC 10.01.2013
Cheeeeese. Mut ihan hauska. Tiivistää oikeestaan kaiken missä veezaylla on ollu näppinsä mukana. Tiedä sit et kuka on ollu eniten vastuussa tän biisin (idean) synnyssä. :D Mutta tuotantojälki on taattua veezaylaatua, vaik mie en kyl noiden rhodesien(?) soundista tykkää kyl, liian kovat ja säröytyneet jotenki. Mut lopun synalurittelut taas on tiukat. Kertsit kans toimii ku Kimmolle sopii semmoset lunkimmat räppijutut paremmin ku tuollanen paatos mut nuo laulut taas on tommoset lunkit just. Peysfacen riimit on aina tiukkoi mut äänestä mie en oo osannu muodostaa mielipidettä vieläkää. Ehk mieki laitan kasin ku Fitziki laitto.
+1   +1 +2
 
8
Tomi Kalevi 03.01.2013
Hienot soundit, tuotanto priimaa. Räpsyt (varsinkin 2. säkeistö) ja laulut toimivat. Kitarakin siellä ilmaisesti on, kitaristille moi. Lopun soolo on loistava, +1.
0   +1 +2
 
9
JohnSalute 03.01.2013
Voi hoplaa, onhan tää nyt aivan törkeen kova. Veezayn tuottamana & miksaamana en oo vielä yhtäkään saundillisesti/melodiallisesti huonoa biisiä kuullu, eikä tää tee poikkeusta. Molemmat räppärit vetää sairaan hyvin, ja varsinki toi "perkele, mä rakastan sua" -karjahdus ennen siirappista kertsiä, voi nanna. Kyllä kyllä kyllä. Niin ja se kertsi, hooh. Aivan törkeen kova. Päässähän tää nyt soi sitte kun tässä yrittää nukkumaan mennä. Että kiitosta vaan.
+1   +1 +2
 
DJ Spora 30.12.2012
Hipiti-hopiti-huu! Pojillahan on asennetta! Ainakin enemmän kuin monessa täällä vastaan tulleessa saman osaston biisissä. Tämä oikeastaan toimii ihan hyvin, koska tässä ei ole sitä samaa vikaa kuin muissa saman osaston kipaleissa - tässä nimittäin ei tule sitä fiilistä, että tausta ja vokalistin osuudet on vain leikattu ja liimattu päälle. Tässä nämä molemmat tukevat toisiaan. Ja tuo popimpi osio pehmentää kipaletta kivasti. Lajissaan hyvä.
+2   +1 +2
 
Piru Kange 28.12.2012
Voi voi... hirveästi en ole tätä musiikkityyliä arvosta. Oikeastaan pyrin välttämään tätä aina kun on mahdollista. Sanotaan näin, että vokalisteilla on kyllä minusta kaikki ihan hyvin hallussa. Symbioosi beatin ja laulun välillä on kuosissa. Ja asennetta tuntuu olevan, ja se myös toimii ilman, että kuulija joutuisi kokemaan minkäänlaista myötähäpeää (tuo tunne tulee minulla usein kun kuulen tämän genren musiikkia). Popimpi ja laulettu kertosäe luo mukavan kontrastin tuon rap-osion rinnalle, ja tekee tästä minun korvaani entistä miellyttävämmän kappaleen.
+1   +1 +2
 
8
Fitz 20.12.2012
Mikserin Kovimmat Tekijät Co. Ja jälki on sen mukasta. Todennäköisesti tekijätkin tietää, että tässä toimii about kaikki mitä on yritettykkin, vähä orpoo lähtee kommentoimaan niitä enää. Tai siis kehumaan.

Lusi-Masan säkeistöis häiritsee aina toi saundi, se on miksattu tai nauhotettu aika oudosti. Huono mikki + tollanen tyhmä huonekaiku. Kertsissä se ei taas haittaa, äänenkäyttö on erilaista ja biitissä on sellasta tavaraa joka peittää sen mukavasti. Tai sit se on miksauksellinen häikkä, ja oot vaa miksannu ton kertsin paremmin. Emmä tiiä, mut korjaa se ennenkö alatte pakottaa tätä radioon.

Muutenkin mitä enemmän kuuntelen sun biittejä, niin sitä enemmän kyl alan kypsymään tähän miten kovalla kaikki soi aina. Plus aina on ihan helvetisti instrumentteja samaan aikaan, joka saa tosi ahtaan tunnelman. Ihan tajuttoman hyvin tehtyä tää on, mutta ei taas oo aivan sitä mitä mä henkilökohtasesti prefer.

Tällästä kun pakottais tarpeeks mediaan oikeiden ihmisten kautta, plus pieni kourallinen hyvää onnea, niin voisin oikeesti kuvitella kuulevani tätä radiossa. Ja ikävä kyllä mä myös pystyn kuvittelee, miten sut palkattais seuraaviks vuosiks luomaan ysäripoppi-revivalia tuottamalla näitä taustoja Samuli Edelmanille ja jommalle kummalle niistä Nylon Beatin ämmistä.
+4   +1 +2
 
T-Sync 20.12.2012
Täähän toimii! Kertsi varsinkin aivan loistava. Tuotanto on jäätävän hyvää, jee veezay!
+3   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Löytyy soittolistoilta