Crush

Piecemaker | 09.02.2009 | Rock
3:11

Neljäs raita 2008 julkaistulta kuuden biisin mittaiselta EP:ltä "Dead Serious".

Säv. Kainulainen, Louhimo
San. Pekka Louhimo
Sov. Piecemaker

Stemmat kertosäkeeseen on laulanut Noora Louhimo.
Äänitys, miksaus & masterointi: Matti Auerkallio (Deaf Ear Music)

9.15   1687 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Ei helvetin... mikä lauluääni!! HUH!
0   +1 +2
 
10
mustalitku 17.07.2009
No jopas! Onpahan biisi ja Laulaja! Tästä biisistä ja bändistä on varmaan kaikki postiviivinen jo sanottu, niin turha tässä on enempää jauhaa... Kympin arvoinen kuuntelukokemus kommenttiringissä!
0   +1 +2
 
9
PutteAtte 30.04.2009
Alkaa heti vakuuttavalla alulla ja hyvä tuo heti alussa tuleva lyhyt soolontynkä. Todella hieno kansainvälinen meininki! Hyviä riffejä ja todella vahvoja soundeja. Rummut kuulostavat hyviltä ja soitto on hyvän kuuloista. Basso toimii myös biisissä hyvin. Laulu on todella hyvä kanssa, erityisesti nuo kaksiääniset kohdat. Kahden minuutin kohdalla olevalta kitarasoololta odotin kyllä paljon enemmän. Ihan näppärästi soitettuhan se oli, mutta se kuulosti vain epämääräiseltä pomppimiselta kitaran kaulalla. Vaikka alku oli todella mahtava, fiilis vähän latistui loppua kohden, mutta hieno styge silti.
0   +1 +2
 
9
renegaderide 26.04.2009
Laulu on tiukkaa ja toimii hienosti. Rytmitys, fraseeraus, vire ja asenne kohdallaan. Biisi on hyvä mutta ei loistava. Axel-meininkiähän tuo laulu on mutta kun sen vetää riittävän hyvin niin ei mua ainakaan haittaa.

Soundit hyvää keskitasoa. Masterointi ei ihan modernin meiningin mukaista.
0   +1 +2
 
6
Ibanez man 05.04.2009
Sinänsä hyvän kuuloinen meininki ja hyvin soitettu. Tästä vain tuppaa puuttumaan sellainen meno ja meininki mitä odotan tällaisen soitto taidon omaavalta poppoolta. Olenkin tosin kehitellyt teoriaa siitä et meno ja meininki vähenee soitto taidon kasvaessa yhä enemmän ja enemmän. Hatun nosto laulajan hienolle suoritukselle.
0   +1 +2
 
9
Fillari 02.04.2009
Hyvää rokkia, kitarasoundit hyvät ja laulaja vetää hienosti.
Lauluäänet miksattu hyvin yhteen, varmaan sama laulaja?

Hyvää on tykittäkää täysillä, jopa mäkin diggasin, vaikka olenkin "humppamies"

PS. Vaikkei välttämättä osukkaan genreen, niin käyhän kommentoimassa munkin biisejä t. artisti "Fillari"
0   +1 +2
 
jounikka 02.04.2009
Hm. Heeboilla on ollut kitara kädessä ja on käyty kiekaisemassa, ihan mallikkaasti on se tehty, mutta mun kossulasini ehti tyhjentyä ja täyttyä tän aikana. Hyvä vai huono? Molempia.
0   +1 +2
 
8
Holic 23.03.2009
JOhan oli tiukka rykäisy, alku tosin hieman laimea muuhun kappaleeseen verrattuna. Laulaja helkutin hyvä, ehkä paras. Riffeissä sopivasti asennet ja mukavia oivalluksia. Soolokin gruuvaa letkeästi. Niin ja taustalaulaja oli hyvä, ehkä jopa erittäin mukava. Hieman vielä koukkuja messiin niin johan gruuvaa.
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 22.03.2009
Tässä on kyllä kova kasarimeininki päällä, tykkään kovasti. Laulajalle kovat plussat, hienosti vaihtelee tyylit ja kertosäkeessäkin on ihanaa korkeata laulua! Säkeistöt ovat jotenkin hienosti rakennettuja, nopeat vokalisoinnit kitaran kanssa istuvat kuin nenä päähän. Muistan että olen ennenkin kuullut hienoja vokalisointeja tältä herralta. Ei petä tälläkään kertaa!
0   +1 +2
 
9
fluffyband 18.03.2009
Toimii. Hyvä groovi tässäkin kappaleessa ja palaset hyvin kohdillaan. Vaikea tähän on muuta todeta.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta