Blue Wind

Pieta Sintonen Quartet | 03.01.2010 | Jazz
6:00

Lisään tämän uudestaan kun tiedosto vaurioitui Mikserin uudistamisen yhteydessä.

8.40   597 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
azone 01.05.2011
aivan loistavaa..
0   +1 +2
 
10
olli.teirikko 22.04.2011
Sanottakoon tähän muiden kommenttien päälle, että mun mielestä laulu kuulostaa todella hyvältä! Jazzissa ideana ei olekaan aina, että laitetaan kaikki volyymi peliin. Laulaja myös emootiollaan toppuutella vähän muuta bändiä, että otetaanpas ihan iisisti nyt vaan.. : ) Mutta en nyt kritisoi ketään. Osaatte hommanne erittäin hyvin. Jos nyt jotain haluaisi nostaa esiin, niin laulu voisi olla enemmän pinnassa. Mutta saundit kuulostaa siltä, että olette äänittäneet koko bändillä kerralla sisään? Silloinhan laulua ei käytännössä saa pintaan. Kertaotosta kuitenkin plussaa sen verran, että kymppi tälle on helppo antaa.
+2   +1 +2
 
9
Maucca 12.12.2010
Tunnelmaltaan onnistunut kokonaisuus. Soittajat hallitsevat oman "tonttinsa" ja osaavat antaa tilaa toisilleen. Hienoa. Olisin kaivannut laulajalta hieman enemmän "heittäytymistä" noihin laulu tulkintoihin. Muuten todella hieno kappale rytmin vaihdoksineen kaikkineen. Tykkäsein.
+2   +1 +2
 
9
Fillari 25.02.2010
Sinänsä yleismeiningiltään osaavan kuuloista, mutta laulu jää taka-alalle ollen melko yllätyksetöntä. Kaipaisin tunteikkaampaa tulkintaa ja enemmän laulun nyansseja. Piano komppaa perusjazzia sinänsä hyvin, mutta piisi kuullostaa hieman komppikonemaiselta. Sävellys tuskin tuo Jazzin alalle mitään uutta, mutta 3:20 kohdalla alkanut kitarointi oli ensimmäinen kohta joka sai innostuman ja itse asiassa oli hyvinkin toimiva. Laulun vireessä on ilmeisesti jotain tulkinnallisia tehokeinoja. Jazz on osaavien muusikoiden laji ja osaatte sitä kyllä hienosti soittaa.
+2   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta