We Gotta Go Now

Pigswill | 21.01.2008 | Hard Rock
4:09
8.60   1688 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

9
Marjamaa 22.02.2008
mukavan terävä ja kirkas kitara soundi kuullostaa kivan tuoreelta laulajattaren laulu äänikin hyvä taas verse osuus iski muhun paremmin kyllä ku toi refraini tässä biisissä taas vähän mielenkiintoisempi soolo kuin come to meessä
0   +1 +2
 
9
Epoche 21.02.2008
Okei, tää on jo varsin iskevä biisi. Ite tykkäsin tost laulun efektoinnista, oli just sopiva biisin tunnelmaan. Hyvin soitto ja laulu kulkee, biisikin on ihan hyvin rakennettu. Miksaus on jotenkin liian tasapaksu je erittelevä, kliininen - en osaa oikein sanoa mistä johtuu, mutta se on aika häiritsevä asia. Rosoisuutta ja dynamiikkaa lisää, ja turha equkikkailu pois vois auttaa. Eri soittimet/äänet ei nyt oikein sulaudu yhteen kokonaisuudeksi, vaan jotenkin lojuvat omassa tilassaan irti muitten äänten tiloista. Tulipas selvästi ilmaistua, mut tykkäsin silti. Tsemii
0   +1 +2
 
10
Ray-Ska 12.02.2008
toimii ja potkii
0   +1 +2
 
10
chakkimatti 11.02.2008
RAKASTAN!!
0   +1 +2
 
7
Alkaline 06.02.2008
Hee hee we gotta go now, taitaapa olla öffspringiltä lainattu melodia. Hengitystekniikkaa voisi edelleen kehittää. Kitarasoolo oli ihan kiva mutta ei se oikein biisiä pelastanut ja väliosakin oli melko kummallinen kun asteikko vaihtuu oudosti. Periaatteessa ok biisi mutta ei vaan lähe niin ei lähe. Lupailee kyllä paljon tulevaisuudelta että eikun lisää sianruokaa housuun vai miten sitä sanotaan.
0   +1 +2
 
10
Pöykäri 31.01.2008
Soundit kaikessa yksinkertaisuudessaan uppoovat todella hyvin. Selektiivistä ja munaskuihin menevää selkeetä tykitystä. Ovelasti äänitetty laulu ja vielä ovelampi naislaulaja kun ääni pysyy paketissa matalammaltakin vedettäessa. Ei tule missäänvaiheessa sitä "tukehtunut pappatunturi" efektiä. Piisinä ei ehkä ihan ekan veroinen, mutta melkein.
0   +1 +2
 
9
Sandman 28.01.2008
Tiukat saundit ja biisi rullaa hyvin. Ainut miinus tulee laulajan äänestä. Kuulostaa kuin se tulisi jostain pullosta :D (ei millään pahalla, kun tiedän että on käytetty "radioefektiä" varmaan takoituksella...)
0   +1 +2
 
8
djNK 28.01.2008
jeeps..
ensinnä täytyy mainita saundeista sen verran että tuntuvat jotenkin passiivisilta. siten että ne on perjaatteessa hyvät saundit mutta niissä ei ole voimaa.. eli siis pallit puuttuu.. en tiedä sitten onko se pallien koko vai peräti karvoitus mutta jotenkin kuulostaa hieman vaisulta, tosin sitä ei kannata pelästyä.

laulu jää jotenkin taka alalle siten että biisin idea jää ehkä hieman vajaaksi. on sellanen karaokemainen olotila kun tuntuu että on vaan instru ja taustalaulut. varmaan on tässäkin kyse miksailuista.

laulusta itsestään ei voi moittia. laulajalla on hyvä ääni ja siinä on jotain alanis morriseten tyylistä poweria.

teidän olisi ehkä hauska kuulla laulavan suomenkielellä ja hyvillä sanoituksilla. silläkeinoin en epäilisi ettettekö pääsisi pitkälle.
teillä on nimittäin tuo soitto ja sovituspuoli hallussa verrattuna moneen muuhun bändiin. englanninkielisillä sanoituksilla tulee helposti vähän mitäänsanomattomia biisejä.

itse ensisijaisesti kuuntelen sävellyksiä mutta kuulen kyllä jos biisissä on tarina minkä olisi voinut jättää kertomatta.

eli yhteenvetona tästä biisistä jäi turhan vaisu olo, eli ei varsinaisesti iskenyt kuin 10kg:n leka.

teillä on vaikeat asiat aika hyvin hallussa joten kannattaa pitää bändipalaveria helpoista aiheista kuten siitä, että miten te voisitte tehdä biisin joka jättää arven sydämmeen.

onnistunee teiltäkin ennemmin tai myöhemmin..
kiitos.
0   +1 +2
 
8
janiceps 25.01.2008
Tää on mukavan napakka biisi. Melko grunge/stoner henkinen. Tulee myös mieleen Drain... :o
Hyvää ja tasaista jälkeä koko bändiltä. Tää on tällanen juuri keikalla loistavasti toimiva kipale!!!
Kitarasoolon ois voinu jättää vaikka soittamatta se kun oli niin taas sitä juuri itseään... uskaltaa sitä kitaraa muullakin tavalla rock biisin soolossa soittaa...
0   +1 +2
 
9
Pumm1 23.01.2008
Tosi rokahtava biisi kyllä :)

Tästä on vaikea ulostaa yhtenäistä ja selkeää mielipidettä. Alun skittariffi on jostain tuttu ja aikamoisen käytetyn kuuloinen.
Tiedä sitten mitä taiteellisuutta tuolla äänen efektoinnilla, kun se tekee siitä niin monotonisen ja laiskan kuuloista. Toisaalta sopii biisiin, toisaalta häiritsee :D Kitarasoolon jälkeen biisi vasta herää henkiin, oikeastaan koko bändin osalta. Kitararevittely on vallan loistavaa tuossa loppupuolella ja Heidikin saa sitä tuttua voimaa ääneensä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta