Valium

Plaztic Dreamer | 02.08.2004 | Hi-NRG
7:45

Tiukkaa 160 bpm vääntöä. Biisi syntyi täysin fiilis pohjalta, joten en ole aivan varma tuosta genrestä.

8.80   1399 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
ShobE 01.07.2005
alkaa aika energisesti, kicki toimii hyvin. ihan kivan kuulonen ääni maailma tässä. toi melodia ei kyl oikeen nappaa , äänen vois vaihtaa ja sais olla nopeampi. alku lupas enemmän kuin mitä biisi lopulta anto. miksaus on kyllä hyvin tehty ja kivoja kikkailuja, et ei ollenkaan huono biisi.
0   +1 +2
 
9
Timotei 16.11.2004
tää iski mulle!;)
0   +1 +2
 
weli 02.09.2004
Perkussio puoli oli kaikinpuolin kunnossa, hyvä touchi läpi biisin. Melodiat oli pätevät, mutta tota kamariviulu-leadia mä en oikein sulattanu. Propsit filleistä ja breakdown kohdasta.

Genreksi olisi käyny varmaan paremmin joku hard-trance tai joku. piis.
0   +1 +2
 
10
Diarrhoea 03.08.2004
Joo.. Biisi starttaa mukavasti kovasti potkivalla kickillä, upeankuuloisilla haitsuilla ja hyvällä cläpillä. Bassolinja on nopea, menevä ja mehukas. Efektejä löytyy ja ne kuulostavat upeilta, muutenkin olet saanut soundit hyvän kuuloisiksi. Snaret ovat hyvän kuuloisia, oikealla äänen voimakkuudella.. Kun päästään itse asiaan eli melodiaan nii voin sanoa että: Melodia oli minun mielestäni oikein iskevä ja hienosti tehty, sopi mielestäni biisiin täydellisesti. Tästä biisissä kaikki on kohdallaan, kick on potkiva, haitsut ja clap on hyvä, efektit, snaret, melodia oih. Biisi on miksattu&masteroitu hyvin hienosti, eikä biisissä ole mitään huonosti tehtyä kohtaa. Hieno biisi josta ei menoa puutu. Annan kyllä täyden kympin.

ps. Biisi pääse playlistiini :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat