the prophet

5:39

en saanut unta kun mieltä painoi, ja päätin kokeilla tunteiden purkamista musiikkisoftaani. Kuusi tuntia myöhemmin, puoli seitsemältä aamulla, silmät päässä seisoen huomaan tehneeni kokonaisen biisin alusta loppuun. Ensimmäistä kertaa vuosiin tällainen yhden yön tuntemuksien tuote.

Tästä joko tykkää tai ei. Mulla alkaa olla kohtalaisen kirjavaa materiaalia tämänkin projektin alla, joten ei tämä varmaan kaikille edes avaudu. Jos pidit Black Sun:ista, niin tämän pitäisi toimia. Amen Brothers kovassa kulutuksessa ja tahtia 150 iskua minuutissa. Meininki on sitten kohtalaisen ahdistavaa, että herkkäkorvaisimpien kuulijoiden kannattaa varmasti sivuuttaa tämä mäiske.

Jälleen kerran olisin mielissäni kommenteista. Miksaus on sitten tehty alusta loppuun luureilla, enkä jaksanut hinkata tätä enempää - halusin pistää konkreettisesti kuuden tunnin tuotoksen esille alasti ja paljaana, sellaisena kuin ajatuksenikin parhaillaan ovat.

8.67   1027 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Adiamessari 15.08.2007
Rytmit ja kikkailut ovat taas omaa luokkaansa ja miksauskin erinomaista meikäläisen korvilla kuunneltuna. Melodiat eivät ole mitään ihmeellisiä, mutta eipä niiden tässä genressä tarvitsekkaan sellaisia ollakaan. Asiaan tietenkin vaikuttaa oman musatyylini melodisuus. =/ Muilta osin ei moittimisen saraa löydykkään. Good Job! =)
0   +1 +2
 
9
-annu- 14.08.2007
Yllättävän mielenkiintoinen biisi ollakseen konemusaa. Loistavia rytmikikkailuja ja muita pieniä juttuja oli saatu ujutettua mukaan. Hieman pitkältä tuntuu alle kuusiminuuttinen, mutta lopetus on oivallisesti saatu kuulostamaan siltä että biisi on loppumassa, vääntämättä sitä rautalangasta kuitenkaan.

Paitsi rytmit, myös harmoniat miellyttivät meikäläisen korvaa. Hyvä, yhtenäinen tsibale, joka tosin olisi voinut olla piirun verran lyhykäisempi.
0   +1 +2
 
8
Maarit_ 14.08.2007
Työmaajyrien lähtiessä liikkeelle päätyen yhtäkkiseen vesiputouksen suvantoon ja siitä jälleen tukevasti kivisille kaupungin toreille jatkaen, biisi vasta alkoi...Kun maailman älyllisimmät rytmikuviot ovat kyseessä, ei näin nopearytminen ja monitahtinen kuviotus aukenekaan joka nuppiin. Asiantuntevaa meininkiä, jonka jatkuessa virtuoosilta voi tulla vielä ulos mitä tahansa! :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta