I Will Play My Part

Preslee | 02.03.2007 | IDM
3:57

Tämmöistä. Toivottavasti kuunneltavaa...

9.40   680 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 260283 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

kingdom 16.04.2007
*jOeL* ja yllä sanoikin kaiken sen mitä olin tulossa sanomaan. Tuo laulun pätkiminen on mielestäni täysin turha, ja on pelkäksi häiriöksi läpi biisin. Biisin lopussa oleva kliimaksi (kuten varmaan koko biisi) toimisi varmasti paljon paremmin ilman kyseistä efektiä. Mutta muuten äänesi kuulostaa hyvältä myös tässä biisissä. Oletko muuten kuullut yhtyettä Office Of Strategic Intelligence? Tyyliltään osittain samanlaista, varmasti pitäisit siitä.
0   +1 +2
 
8
*jOeL* 04.03.2007
Alussa luulin että kone jumii ku pätkii, mut se kuuluki asiaa.. :D
Aika tämmönen rauhallinen ja fiilis kappale tää on.. Mutta mielestäni tästä jää puuttumaan se joku joka luo sen fiiliksen joka vetää mukaan. Näissä sun kipaleis on aina hyvä se kun oot jonnekki kohtaa kappalet laittanu jonku revitys kohal josta sit kappale saa vähän tempoa ja voimaa ja niin se luo tietysti myös kuulijalle fiilist ja innostusta kappaletta kohtaa... :) Mutta muuten tää kyllä jää jotenki vaisuks.. Ei ainakaan itteeni iske täysin kybäl... Tausta on kyllä erittäin hyvä taas kerran ja sanat ovat hyvin ja kyllä mies hyvin enkun hallitsee.! ;D Semmonen särö ääni laulussa ja taustassa tuo ihan mukavasti tunnetta mutta jossain vaihees se rupes jo itteäni häiritsee.. :D Mutta kokonaisuudessa tää on ihan hyvä ja kuunneltava tämmönen tunnelma kappale.. :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta