Takaisin Tavalliseksi

Progorava | 18.06.2014 | Rock
3:11

No niin. Vaikea talvi on lusittu ja kuona on nyt lakaistu biisin sanoiksi ja nuoteiksi notkumaan ilman aalloilla. Rumpuja loihti jälleen Kristian Ahlfors. Iso kiitos siitä. Olkaa hyvä. Tässä hieman vastapainoa kesälomafiiliksiinne :)

9.00   1155 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Mikki stikki 07.07.2014
Tykkään vitusti tästä äänimaailmasta! Alku fiilistelyt pistää pään notkumaan ja diggailemaan.. Laulut lohkastu hyvin ja muutenkin tarkotukselliset ja hyvin kirjotetut.. mahtavaa
0   +1 +2
 
8
mahan 01.07.2014
Moikka!
Todella hyvää "meinaavaa" musaa eli hyvällä meininkillä väsättyä kamaa!
Jokusen kerran kuunneltuani voisin ehkä toivoa sovituksellisisa ajatuksia, eli esim. lauluosuuksilla (värssy) voisit keventää komppia hiukan, ehkä joku kitara pois tai jotain, niin että tuo tavanomainen "tasapaksuus" voitaisiin välttää. Ja samaala saataisiin ikäämkuin lisää väriä ja ehkä jopa dynamiikkaa kehiin.
Kokonaisuus on jo näinkin ihan hulppee!

t. johan
0   +1 +2
 
9
Onpas taas komean rupiset kitarat ja letkeät rummut! Ja tyylikkään levollinen soolo. Lauluista, tekstistä ja melodiasta ja tekstistä jäi semmoinen olo, että ovelaa matskua, pitää kuunnella useamman kerran että hahmottuu paremmin. Ei voi moittia että toistaisit itseäsi…:)
0   +1 +2
 
Michka 18.06.2014
Ensireaktio on, että intro on liian pitkä. Siinä pitäisi tapahtua enemmän tai sitten sen pitäisi jumittaa vielä maanisemmin. Siinä miinukset. Progorava on jälleen ylittänyt itsensä, monessakin mielessä. Aivan loistava biisi. Sävellys ja sovitus toimii, soundit myös ja sanottava on painavaa. Mua on aina hieman vaivannut Progoravan laulusoundi. Se on taas parempaan päin, mutta erityisesti merkillepantavaa on se, että ne normisoundista poikkeavat voksut toimivat parhaiten. Lakonisen ulosannin takana piilee laulaja! Nyt rohkeasti esiin sieltä, mars mars!
+2   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta