Save my heart (Original)

Protush | 06.03.2005 | Eurotrance
3:53

Melko yksinkertainen, mutta tanssittavan toimiva melodinen biisi. Eikös ne sellasia yleensä oo?

9.09   6314 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Anskuli89 16.03.2007
kuullostaa hyvältä mahtavaa!!!!!
0   +1 +2
 
8
onZka 21.07.2005
Ei tämäkään hassumpi biisi ole ollenkaan, varsinkin melodian alkaessa pyörimään pysäytin kaiken muun ja jäin hetkeksi kuuntelemaan.Yksinkertainen ON todellakin kaunista.Ehkäpä efektejä uupuu verrattuna muihin proggiksiisi, mutta en tiedä voiko sitä sanoa uupumiseksi.Voipi olla että tämä toimii sen takia paremmin.Nyt jään odottelemaan tulevaa tuotantoasi.Tämä iso 8 + !
0   +1 +2
 
8
techrono 14.07.2005
Ihan letkee biisi, tosin piippausmelodia on vähän turhan toistava ja ehkä se soitinkaan ei paras mahdollinen ole, tulee melkein mieleen 90-luku ja E-rotic...

Tasaiset ja varmat pädit ynnä muut taustat, jotain yllätyksellistä olisi odottanut. Miksauksessa ei mitään teknisiä puutteita, mutta kyllä tämä vähän tylsäksi nyt jää... :P Mutta eipä ole pitkäkään. Tempokin minun minimalistisempaan meininkiin tottuneeseen makuuni on piirun verran turhan kiireinen. Mut meneehän tää kesäpoppina. Perustrankea, siitä ei sen enempää.
0   +1 +2
 
9
Kupsu88 07.07.2005
Todella hyvä biisi :) Samaa rataa o/
0   +1 +2
 
9
StarScape 02.07.2005
Tää kuullostaa hyvältä :) Melodia soi vieläkin päässä vaikka kuuntelin tän joskus päivällä :) Jatka samaan malliin!
0   +1 +2
 
9
Holmström 08.06.2005
Radio edit... jep... Tästä voisi haluta kuulla orgin. version...? Toimi tälläkin pituudella mutta... (tietty loppuu meikäläiselle kesken) ;)
Ei ainakaan energisyys lopu kesken. Melodia hyvä mutta tarvitaan jotain pientä specu hässäkkää vielä, mutta onko ne jemmassa siellä orgin. versiossa ? (onhan se kuitenkin tehty..?)

Tuotanto teknisesti ja toteutuksena erittäin hyvä. Tekisi mieli viedä tämä Espanjaan parin viikonkuluttua eräälle klubille soitettavaksi :)
0   +1 +2
 
8
D-Vision 27.05.2005
Meininki on kohdillaan ja vauhtia piisaa. Suurin osa soundeista toimii ja biisi jyllää eteenpäin täyttä höyryä. Harmi vain, että melodiat ovat jääneet hieman köykäisiksi.. Biisistä jää hieman ontto vaikutelma. Paria soundia olisi voinut myös hioa, esimerkiksi tuo square-lead on ehkä turhan kuivakka ja perinteinen. Kertosäe on toimiva, mutta ei jotenkin saa vielä tanssijalkaa vipattelemaan. Se Jokin on vielä hieman kadoksissa. Ehkäpä jäin kaipaamaan jotain kunnon koukkua melodiaan.. Ainakin yksi piirre kertosäkeessä häiritsee.. Ei ole clappia tai snarea tai sitten se on niin hiljaisella ettei se kuulu.. Vaikutelma jää jotenkin hätäiseksi...
0   +1 +2
 
9
ViZo 28.04.2005
Yes! Biisi alkaa todella mallikkaasti ja meno jatkuu koko kipaleen ajan "vaudikkaana". Tykkäsin biisin melodiasta joka vaihteli sopivasti. Myös soundit kuullostivat puhtailta ja kirkkailta. Kaikin puolin hieno biisi! Samanlaista matskua lisää :).
0   +1 +2
 
9
Basement Studios 16.03.2005
joo,musta tää on hyvä mutta toi yks homma toistaa jotenkin liikaa itseään. tää on sellanen,että kuunteluiden välissä pitää pitää taukoa. siis et tää kuullostaa niin huomattavasti paremmalta sitten taas. soundi vähän itseään toistava,vokaalit ovat tosi fresh kamaa. perus bilesettii!
0   +1 +2
 
9
Wavescale 15.03.2005
Jälleen idearikkaan ja menevän biisin oot saanut aikaan... :)

Olen pääasiassa samoilla linjoilla toisten kanssa soundien osalta.. Ihan hyvää. Mutta ainahan löytyy sitä valittamistakin. ;) Squaresoundi ei kuulosta niin hyvältä siinä alussa, lähes yksinään.. mutta sitten kun se tulee uudestaan 2:55 jälkeen niin siihen kohtaan se soveltuu mielestäni paremmin.

Niin, ja pitääpä vielä mainita että basso on tässä biisissä huomattavasti edellisiä biisejäsi parempi, sekä soundiltaan että linjaltaan.. aiemmissa biiseissäsi tuntui tuo basso menevän vähän omia polkujaan.. Mene ja tiedä. Ehkä vain tykkään sellaisesta bassolinjasta joka myötäilee enemmän sointukuviota.

Melodiat on kyllä yksinkertaisia mutta silti ihan hyviä, joskin olen kuullut sulta parempiakin... esim. pois(trance remix)issä... Tiedäpä siitä. Makuasia kaiketi sekin. :)

Puolentoista minuutin jälkeen alkava saha"toitotus" on kyllä hyvän kuuloinen. Antaa sellaista uutta vivahdetta tälle biisille.

Ai niin. Tuon lopun phaser-efektistä en oikein tykännyt... Johtunee siitä että on tullut siihen perin pohjin kyllästyttyä.. ainakin se kuulosti täsmälleen Fruityn phaserilta.. ;)

Mutta täytyy vielä sanoa että hyvä biisi jälleen! Nyt tässä olikin enemmän juuri sitä sun omaa, hyvällä tapaa särmikästä tyyliä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat