Meanwhile...

Psygfault | 19.09.2014 | Psytrance
8:23

Hapokkaita semimörkösaundeja

7.33   152 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
veezay 14.10.2014
tää oli tää missä oli toi tosi höhlä basari, joka kuulostaa siltä kuin se ois menny jonkun viiden mp3-pakkauksen läpi ja sen napsusta ois jääny vaan joku kourallinen satunnaisia siniaaltoja keskialueelle ja sen jälkeen botne muljahtaa jotenkin niljakkaasti. melodialementtien kasautuessa jo valmiiksi melko minimaaliset haitsut häviävät taustalle. kolmen minuutin kohdalla tuleva soundi on liian kovalla ja elementtejä tuntuu taas kasautuvan liikaa tuohon basarin kohdalle.

neljän minuutin mailla alkava filtteriliplatus jossain melodiasoundissa oli ihan kiva, sitä olisi mieluusti kuullut vähän tyylikkäämmässä kontekstissa. biisissä tapahtuu koko ajan jotain, mutta mielenkiinto hiipuu minuutti minuutilta, kun en juuri pääse sisälle tähän estetiikkaan.
0   +1 +2
 
7
Kostiainen 12.10.2014
Perus pohjajytke oli oikein erinomainen, mutta muuten en tästä saanut paljoakaan irti. Paljon on kaikenlaista tavaraa ympätty biisiin, mutta yhteinen tekijä puuttuu. Sillisalaattia. Tietyt saundit myöskin ärsyttävät tässä.
0   +1 +2
 
8
JM 11.10.2014
Lupaavaa saundia alussa, hyvä bassosoundi. Sitten basari on taas tuota tyyliä mistä en niin välitä, tollanen korkea klipsklops -basari. Ja muut rumpusamplet ei oikein toimi tyylillisesti ton basarin kanssa. Rakenne herättää huomion että se on toimiva tässä, sopivasti tulee juttuja oikeaan aikaan mukaan. Vähän kuivia taas njuo saundit, tekisi yleisäänimaisemalle hyvää kun olisi enemmän efektointia, sitä tosin tulee myöhemmin mutta varsinkin alussa kuivat rumpusoundit ottaa korvaan. Tämä biisi tuntuu alkavan toimia jotenkin kunnolla vasta 4 minuutin jälkeen. Jonkinlaista suvantoa / breikkiä tämä rakenne jää hieman kaipaamaan, pelkät basarin poisjäännit ja fillit ei tunnu sitä tarvetta täyttävän.
0   +1 +2
 
Peloukoufa 08.10.2014
Levyraati XI: Samat naamat taas raadissa :-) No, tuleepa konemusiikki tutummaksi. Ehkä liiankin hapokasta tämäkin meikäläiseen makuun. Terhakkaampi tempo kuin jm8k:lla, mikä on ehkä ansioksi tässä kontekstissa. Vaikka melko samassa tyylilajissahan tässä kai mennään. Vaatisi kenties toisenlaisen kuunteluympäristön ja toisenlaiset käytettävät substanssit. Normiaamuna kuitenkin vähän no-jaa. Mutta edellistä pirteämmästä esillepanosta kuitenkin ylimääräinen piste. Sitä paitsi tämä tuo jollain tapaa mieleen Kraftwerkin, jota setäkin on joskus kuunnellut. Vaikka voin olla ihan väärässä genressä sen ajatuksen kanssa.
0   +1 +2