Röyttä 2006

5:48

Tämä on Röytän vanha versio, rumempi miksaus, jota säilytetään täällä historiallisista syistä.

8.84   5297 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Lauri Mauri 11.03.2007
Tästä kappaleeta tulee vahvasti mieleen mm. PMMP sekä hieman Ultra Bra.
Kappaleessa on kiinnostavat soinnut ja soittimet ja se pysyy mielenkiintoisena loppuun asti. Kappaleen kesto tuntuu kaikessa lähes-kuusiminuuttisuudessaankin liian lyhyeltä... Juuri kun tuntuu, että kappale saavuttaa täyttymyksensä ja jatkuu loppuun hiljalleen hiljentyen, se ottaa ja loppuu, aivan kuin kesken. Laulun sanoihin en jaksanut parin kuuntelukerran aikana paneutua, mutta ne kuulostavat hyvältä niitä ymmärtämättäkään. Turhat riimittelyt on jätetty sikseen ja lopputulos on hieno.
Muuten loistavaa kappaletta varjostaa laulajan auttamaton epäpuhtaus. Hänen äänensä väri on kyllä hyvä ja sopiva kappaleeseen, mutta virettä saisi parantaa. Kappaleen nimi on muuten loistava.
0   +1 +2
 
vinsent 26.12.2006
ääääääääääää.... se, mikä olisi antanut minulle muistoja puuttui tästä. Omalla kohdallani kovin huteraa mulle.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 18.12.2006
Häiritsevän rankasti oikealle pannattu kitara alussa, ainakin näin kuulokekuuntelijalle aika inhan kuuloinen. Hyvä fiilis kuitenkin ja kivoja soitinvalintoja, eikä biisi alkuvaiheessa erityisemmin luo kuvaa siitä minkätyylistä musiikkia on tulossa, ensimmäinen yhtymäkohta on Uzva, mutta tämä ajatus kuitenkin katoaa siinä vaiheessa kun vokaalit tulevat mukaan. Ultra Brahan tuosta vokalisoinnista, ehkä kielenkäytön vuoksi, tulee mieleen. Mielenkiintoista ja miellyttävää. Vokalisointi on kyllä vielä aika varovaisen ja huteran kuuloista. Potentiaalista mutta kuitenkin arkaa ja epävarmaa. Tekemällä tietysti kehittyy, ja te varmasti teettekin.

Hiukan epämääräinen biisi, mutta silti mielenkiintoinen ja persoonallinen teos, joka herättää mielenkiintoa siihen mitä on vielä tulossa. Tätä kuulisi livenäkin mielellään.
0   +1 +2
 
8
gasolinesneakers 27.10.2006
Niin ja tuo 7 pistettä ois ehkä voinu kuitenki olla 8. Ei kuulu oikeen mun gengreen, niin tuli vahingossa liian pienet pojot jälkeenpäin ajateltuna.
0   +1 +2
 
8
gasolinesneakers 27.10.2006
Kovasti yritetään verrata PMMP/Ultra Bra-akselilla. Kyllä tuossa biisissä mun mielestä oli kuitenkin omaa.
Mun mielestä täällä takerrellaan liian tarkkaan tuotantopuoleen kommenteissa, tuskin mikseribändit monesti on tehny demoja isolla rahalla ammattilaisten kanssa.
Ok, mutta mutta hyvä biisi.
Niin, onko sanoittaja Torniosta? Röyttä!!!
0   +1 +2
 
Itapuoli 08.10.2006
on hyvänkuulonen biisi... kaunis äänilaulajalla...
hyvin vedetty soittopuoli ;)
0   +1 +2
 
Haava 04.10.2006
Menee varmaan jo vittuiluksi, jos mainitsee, että tämän biisin pahin vika on kuullostaa liikaa Ultra Bralta. Sanon silti. Vokaalimelodioiden käyttö ja metallipuhaltimethan sen varmasti tekevät. Tykkään UB:sta ja tästä. Silti vähän häiritsee, kun valitettavsti melkoiseksi instituutiksi tuo UB-saundi on jo kohonnut.

Silti hyvä kipale... Jees.
0   +1 +2
 
9
Mahvis 01.10.2006
Loistava kappale, sanojen ja melodioiden puolesta. Tunnelma biisisssä vaihteli aivan kuin merenkäynti, välillä tyyntä, välillä myrskyisempää =) Intron jälkeen ei yhtään osannut odottaa, että mitä on tulossa. Ainoa mikä jäi vähän häiritsemään oli että laulu oli jotenkin liian pinnassa.
0   +1 +2
 
10
Kp-Kukka 29.09.2006
aika hienoa melodioiden yhdistelyä.
sanat olivat taiteelisia ,syvällisiä näkemyksiä.
laulajan ääni oli aivan erin omainen.
0   +1 +2
 
odkid 28.09.2006
Progehtavaa pop-rockia. PMMP tästä kyllä tulee kieltämättä mieleen, varsinkin lauluista, mutten sanoisi että se on mikään negatiivinen asia...
Biisi on aika omanlaisensa, jotenkin tulee Callisto ja jopa etäisesti Magyar Posse mieleen joistain kohdista. Aika sopivan pituinen ralli. Soundit toimivat myös.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Löytyy soittolistoilta