Silakka

Puuppa | 26.04.2005 | Post-Punk
1:11

Huhut pitivät paikkansa! Puuppa teki uutta matskua miltei vuoden jälkeen! Tauko johtui Henkan sivuprojektin Feiledin ongelmista. Biisi kertoo tietysti Silakasta.

9.71   2031 kuuntelua

Kappaleen sanat

kun alkaa illalla huikomaan
sillon tarvitaan kunnon silakkaa
silakka mun mielen saa
aaaaooooo

kun silakat laitan uunihin
sillon tulee monta hyvää asiaa
kun maha kiittää silakan ostajaa

paina mulle silakka uuniin ÄMMÄ!
heti silakkaa!
minä olen täällä olohuoneessa jo valmiina
paina mulle sila..!

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Pöykäri 11.05.2006
Niinkuin ehkä olette huomanneet olen nelikymppinen setä, joka tykkää mm M.A Nummisesta. Teidän otteessa on samaa underground fiilistä ja seon yks fitun sama onko se tehty tosissaan vai kieli poskessa. Mutta hauskaa on. Silakka on pieni vikkelä kala, joka haisee sormelta!
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 17.02.2006
Olipasta mielenkiintoista meininkiä. Paljon ol asiaa bändillä silakoista!!
0   +1 +2
 
9
jjkulmo 03.10.2005
Tää on kyllä parhaimmistoa
0   +1 +2
 
10
torturemanager 27.04.2005
vittuku on hyvä biisi saatana! äijät osaa tehä kyl musaa! oon teiän fani niinku 4-evä ja sillee!!! oon nyt kyl vähä kännisä mut vittu käskin ämmää pistään silakkaa uuniin! paina mulle sila!!!11
diggaan täst kyl kybäl, en oo koskaa kulluu mitään näin hyvää! puuppa rules! puuppa rules forever! kantsis muuten tehä enemmänki tällasia kala-aiheisia viisuja! ne uppoo meikäläiseen ku vanha kilju tai maito! ihan vitun hyvää matskuu!!! oon kuunnellu näitä muita mikserin bändei ni ne on ihan paskoi teihin verrattuna, etenki ku kuulin tän si lakka biisi! sri lanka silakka! vittu jees! oon teiän fani viel kerran!!!! koska mahdatte tehä kokopitkää?! tai paitoi?! tai tarroi?! tai ees jotai sellasta niinku fanimatskuu! meitsi on kyl mukana streetteamis jos sellanen vaa niinku pistetää pystyy?! ei teil oo mitää kotisivui?! meitsi kyl vittu digaa täst matsgust nii vitust!!! ei muutaku hyvää jatkoo ja onnee tulevaisuuden varalle!!! levy-yhtiöt varmaa käyki jo kuumana ja te pääsette viel pitkälle! täst biisit viel sen verran et toi "ämmä"-kohta niinku laukasee tän biisin ja toimii ihan vitun hyvin sillee niinku biisin kohokohtana!! ootte kyl onnistunu tosihyvin etenki tuotannollisella puolella!! mahtavaa materiaalia! tätä lisää ja ei muutaku lisää paskaa housuun!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta