Assassin Under the Moonlight

QSO | 03.09.2004 | Electronic
7:48

Here we are getting into some really vintage soundscapes. Tried to achieve an atmospheric soundscape and dynamic composition. Lots of Mellotron sounds.

9.63   2081 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 84624 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Arekushi 03.09.2005
mitä se automaattisesti iski tuohon ysin... no kokeilen pistää kympin sitten, jos arvosana pitää olla.
0   +1 +2
 
10
Arekushi 03.09.2005
Jatkan tässä arvostelua, nyt on kohta vuosi sitten kun kuulin tämän kappaleen ensimmäisen kerran. Koska vielä kuuntelen tätä kappaletta se ansaitsee vähän parempa suosionosoitusta minun kohdaltani.

Tämä kappale luo erittäin rikkaan ja kiinnostavan tunnelman, voisi sanoa jopa oman maailmansa. Kaikki äänet ovat syvästi miellyttäviä, erityisesti rummut(jonka jo moukkamaisesti mainitsin), jotka myös ovat täydellisesti sovitettuja. Kappale on mielenkiintoisesti sävelletty sillä tavalla, että selvää erottamista leadin ja taustasointujen/äänien ei ole, vaan kaikki istuu yhdessä täydessä sopusoinnussa, itse en tämänlaista säveltämistä vielä osaa...

Pitäisi ehkä myös mainita että rakastuin ajan mittaan tähän kappaleeseen pelattuani Metroid Fusionin läpi, ehkä pystyin arvostamaan kappaletta toisella tavalla, en tiedä... koska tämähän on sellainen kappale jolla on tunnelmallinen viesti eikä pelkästään perinteinen melodiaviesti, sama juttu Metroid-pelien ääniraidoissa.

Tämä on niin loistava kappale että menen hulluksi. Minun on pakko kuulla tällaista lisää.

Ja vielä lopuksi huomautus että en tunne säveltäjää henkilökohtaisesti, tämä on aito mielipide:)
0   +1 +2
 
qso 08.11.2004
@ Aalto: Heh, tarkoitin nyt vain sitä että rakenne kulkee omaa polkuaan (en niinkään edistyksellisessä mielessä). Kiitos kommentista. Kyllä parannettavaa edelleen löytyy =)
0   +1 +2
 
VA 05.11.2004
QSO:n paras, ei epäilystäkään. Nyt vasta ties kuinka monennella kuuntelulla tosin huomasin että virveli kaipaisi reverbiä mutta muuten ei valitettavaa ole laisinkaan. SFX-osastoon panostettu harvinaisen paljon ja onneksi on. Oikeasti, tämä on vaan parasta mitä tältä sivulta löytyy (vaikka "progressiivinen rakenne" onkin huvittavasti sanottu :). Itse asiassa (ainakin) omassa genressään parasta mitä koko sivustolta löytyy.
0   +1 +2
 
10
AssAllmighty 23.10.2004
tää oli kyllä todella positiivinen yllätys tämmöselle Trance-miehelle :D oikeen tunnelmallista, todella vihdyttävää! piano alussa oli vakuuttava, melodiat toimii yhdessä iha saatanan hyvin! :DD todella hyvä biisi siihen nähden että se EI ole Trancea! :DDDD täysi KYMPPI!
0   +1 +2
 
10
Arekushi 22.10.2004
I'd kill for those drum sounds:) Hyvä biisi muuten.
0   +1 +2
 
9
ocean 19.10.2004
Alku oli hieman turhan uninen tässä vaiheessa iltapäivää, ehkä aamuyön tunteina se kuulostaisi erilaiselta. Noin puolenvälin kohdalla alkava nostatus kuulostaa hienolta, ja mukavaan huipennukseen siitä päästäänkin. Sitä ennen ollut menevämpi kohta oli hieman sukkelan kuuloinen. Ehkä se on sellainen, mikä vaatii tosiaan useamman kuuntelukerran. Soundeista ei todellakaan ole mitään valittamista, paitsi virveli on hieman tumppu verrattuna tomeihin ja kauniiseen haikkaan. Ylimalkaan kappale herättää ristiriitaisia tunteita. Juuri siitä pidän.
0   +1 +2
 
10
Fakap 06.10.2004
Oikeesti biisin alku ja loppu pistää vähän hiljaseks. Pitäs osaa sanoo jotai järkevää, mut ei voi muuta ku vaa todeta et aika mykistävä suoritus. Alussa jäin jumittamaan ja pelkäsin kokoajan, että missä vaiheessa tulee se kohta mikä rikkoo tän ambientmaailman. No toi breiksiosuus teki sen. Siinäkin oli paljon hyvää, mutta silti se oli semmone tempaus jostain luonnonkauniista ympäristöstä johonkin kraftwerk-maailmaan.

Miksaus on skidisti tunkkanen tai sitten enkoodaus on huono. Toi 5-6 min paikkeilla oleva psyykkailu tukee hyvin biisin nimeä, mutta noista alku/loppupimputuksista ois saanu aikaan ihan käsittämättömän kauniin sinfonian. Soinnut ei tullu minkään kaavan mukaan, mutta silti niiden ote oli tosi itsevarma. No ehkä se on hyvä ettei sitä makeaa tuu mahan täydeltä..

Vaikka biisi ei ollut ihan täydellinen, niin annan silti kympin ja hyvästä syystä. Mikserissä harvemmin kuulee tollasta neroutta mitä tässä biisissä oli paikka paikoin. Voisin soitella tätä biisiä viherpuskaradiossa ellet erikseen kiellä.
0   +1 +2
 
9
MMarin 16.09.2004
Alku on kuin John Carpenterin kynästä ja matkan aikana mukaan tulee tuttuja TD-elementtejä, mutta silti tyyliltään omalaatuinen. Kokonaisuutena todella hieno, eikä mielestäni yhtään niin vaikeaselkoinen kuin luulin kuvauksen perusteella. Tosin osio 6:39-6:56 on mielestäni hieman liikaa ja lopun tunnelmointiin olisi voinut siirtyä jo välittömästi kohdassa 6:39.
0   +1 +2
 
Endless 14.09.2004
ei kuulosta kovinkaan melotroniselta..aika "kovia" ääniä kaikenkaikkiaan, mutta vähintäänkin mukavaa avaruusviihdemusaa..

orgaanisimmat ääntelyt parhaita ja paljon kulunut varmasti aikaa ja vaivaa tämän rakenteluun; jostain syystä tässä kyllä kuuluukin olla laaja äänimaisema, sopii kokonaiskuvaan)))
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat