Trapped

QSO | 25.08.2004 | Electronic
5:57

Gray rainy day. Vibraphones, synthleads, soft basses and ethereal pads.

9.33   1385 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=83028
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
ocean 19.10.2004
Heh, hauska groove. Bassolinja on jotenkin kieroutunut mutta melodiat toimivat hetkittäin oikeinkin hyvin. Välifiilistely oli tosiaan hieman kummastuttava, mutta sen jälkeen kappale lähtee oikein mukavasti triangelin säestämänä eteenpäin...:)
0   +1 +2
 
10
Kfied 25.08.2004
Tässähän on sangen eroottinen pornogroove :) Mainiot soundit. Hieno tunnelmapalanen.
0   +1 +2
 
Mark Vera 25.08.2004
Ihan tunnelmallista ja vähän erilaista sulta. Täytyy sanoo, että vähän lyhyemmäksi ja räpit (vaikka Kfied) päälle niin ois räppi mitä minäkin kuuntelisin (ihan vinkki vain) ja varmasti moni muukin mikserissä. Eikun listoille vaan siitä ;)
0   +1 +2
 
Kheinmann 25.08.2004
No niin tämähän alkoi heti mukaansatempaavalla rytmillä. melkoisen paljon on ainakin bassossa botnea etten sanoisi. Samaa voisin tähänkin kirjoittaa kuin tuohon "open...mystery" biisiin eli melodiasta toiseen vähän puolihuolimattomasti improvisaatiolinjalla kenties. Bassokuvion pysytellessä lähes muuttumattomana koko biisin ajan, ei mielestäni ole huono juttu vaan sopii tämän tyyppiseen rillutteluun. Tuotantoon en taas osaa puuttua vaan totean, että se on täysin onnistunut mun korviini.
Toistan itseäni ja totean, että hivenen yksinkertaisemmalla rakenteella ja vahvemmalla melodialla tämä jäisi minunkin päähäni pidemmäksikin aikaa soimaan, kuin vain minuutiksi.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat