M706-8073421

R-iQ | 18.09.2012 | Electronic
4:31

Keskellä yötä taas humpattu. Tuli jotain ihan muuta kuin alunperin piti. Tähän saattaa kyl joskus tulla jatkoa.

7.92   420 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
JM 28.09.2014
ALku lupailee kyllä hyvin mielenkiintoisia maisemia, mutta sitten homma jotenkin ei kuitenkaan tunnu oikein lähtevän, siis kehittyvän mihinkään mitä voisi odottaa. Onhan tässä kivasti vaihtelua sävellyksessä, rytmiikassa ja muussa mutta soundien kehitykseltä odottaisi jotenkin enemmän. Jää vähän tuonne matalimpiin juttuihin kaikki mielenkiintoinen ja korkeammilla taajuuksilla olisi vielä tilaa mihin kehitellä jotain kuunneltavaa
0   +1 +2
 
6
polonium 28.09.2014
Ei ollut kyllä mitään melodian häivääkään. Vaatii siis kuuliajalta kohtuuttomasti.
Tekijältä olisin odottanut parempaa. Ainoa mielenkiintoinen homma taisi olla tuo rumpujen asteittanen muutos. Alussa syntikat vinkuivat ja sitten surisivat. Ei siis tuntunut olevan kauheasti ideaa.
0   +1 +2
 
7
buranaC 26.09.2014
Noni, vähä kokeellisempi meininki. Sillai iha kivaa vaihtelua muille tässä raadissa olleille biiseille. Hyvä overall groove, perkkakuviot on hyvin mielenkiintoiset. Hyviä soundeja, tykkään äänimaailman yleisest tummuudesta. Tiukkaa kasvattelua, mut vaikka rumpukomppi intensifoituu tuos loppupuolella, niin silti jää vähän sellanen NONI MILLO LÄHETÄÄ-fiilis, et sinänsä harmi et tää loppuki sit siihe.

Hyvin IDM meininki. Tiukkaa matskua, mutta biisinä keskeneräisen oloinen kyllä. Erittäin hyvä alku, tee tälle sitäkin tiukempi loppu (ja keskikohta)! 7!
0   +1 +2
 
8
Ville Kotiranta 25.09.2014
Tässä oli ihan elokuvamaistakin tunnelmaa. Jonkinlaista passiivista aggressiivisuutta olin aistivinani äänimaailmasta. Hyvin voisin kuvitella tämän jonkun action-leffan taustalle, kun pahikset valmistautuvat taisteluun pakaten rynkkyjä laukkuihin ja vetäen kommandopipoja päähänsä. Kappaleesta tuli mieleen sellainen biisi kuin John Frizzel – My Little Box. Kuuntele se. Arvosana 8.
0   +1 +2
 
8
veezay 24.09.2014
piristävää vaihtelua suurimmalle osalle muita levyraadin biisejä. vaikka biisissä ei juuri tapahdu "mitään", mielenkiinto pysyy lähes tasaisesti alusta loppuun, ja reilun kahden minuutin kohdalla lähtevä selvästi määrätietoisemmin naputtava osio toimii hyvänä rakenteellisena piristeenä. tällaisenaan hivenen lyhyt eikä ehdi oikein kunnolla "sammua", joten kannattaa tosiaan tehdä jatkoa.

biisin edetessä pikkusen jykevämmäksi ja uhkaavammaksi kehittyvä soundipolitiikka ei olisi myöskään pahitteeksi, kun sellaista varten on olemassa nyt niin lupaava alku. yleisfiilis on sopivan tumma, ja wobbletus ei ammu yli, vaan on tyylikkään hillitty.
0   +1 +2
 
8
Kostiainen 22.09.2014
Alussa on "mukavaa" uhkaavuutta. Kuin leffamusaa. Kaupungin pimeillä kujilla ninjajoukko etenee. Tai jotain. Loppu meni oudommaksi. Ja toisaalta eipä tässä juuri mitään loppupeleissä tapahtunutkaan..
0   +1 +2
 
8
vvaurio 21.09.2014
Aika kivoja saundeja täs. Oisin tykänny vähän menevämmästä biitistä tähän taustalle mut kyl tää näinki toimii.

Hyvältä tää kuulostaa, eipä siinä mitään. Kivasti tällästä lievän uhkaavaa ja hiipivää fiilistä, tää biisi vois kyl toimia jonku settikokonaisuuden osana paremmin ku tälleen yksinään.
0   +1 +2
 
Peloukoufa 18.09.2014
Levyraati x: Vielä lisää oudonnimisiä biisejä erikoisissa genreissä. Tämä ehkä kaikista vaikein kokonaisuus. En oikein saa tästä otetta. Arviointitoimeksiannon mukaan: äänimaailma on sinänsä mielenkiintoinen, mutta tunnelma hajoaa jotenkin käsiin. Hiukan liian haastava minulle.
0   +1 +2
 
petkuri 28.05.2014
mielenkiintosta ja aika erilaista settiä, jatkokehittelyllä tästä vois saada oikeinkin hyvän.
0   +1 +2
 
8
Asam 10.12.2013
Vain veden pisarointia kiiltävällä mustalla asfaltilla. Pikkuruinen tuulen pyörtäjäinen tulee mukaan myös. Missä ovat puiston puut ja niiden ikiaikainen parantava huuto? Tämä keskittyy vain juurten löytämiseen, etanoitakin. Sammakko tulee melkein esiin kulissin takaa, mutta sitä ei saada tulemaan areenalle.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5 6

Löytyy soittolistoilta