Ehtoo

Rabies | 05.08.2004 | Rock
3:48

säv: Kalle san: Kuronen sov: Rabies

8.50   1259 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
jrnn 30.09.2004
Tässä on samoja vahvuuksia kuin muissakin biiseissänne: hyvässä mielessä perinteikästä, laadukkaasti toteutettua suomirokkia, jossa on äänimaailma kohdallaan utuisine kaikuineen. Kuitenkin tämä ei iske ihan yhtälailla kuin esim. "Huume".

Hatunnosto syntikkaosuuksille. Laulaja vetää osuutensa asiallisesti, mutta välillä laulu meinaa kääntyä enempi huudon puolelle. Kertosäkeessä on koukuntapainen, joka jää soimaan päähän biisin loputtuakin, mutta itse kertosäkeessä ei tunnu olevan tarpeeksi särmää, joka erottaisi osat selkeämmin toisistaan.

Kappaleen parhaaksi hetkeksi jää kitarasolo, joka tuntuu kohoavan muun yläpuolelle – jo pelkästään erottumalla niin selkeästi taustalta. Tosin tuo vasemmalle panorointi – vai onko minulla häikkää kuulokkeissa – häiritsi hieman. Tai ehkä vika on minussa, vasen korvani sattuu olemaan "heikompi".
0   +1 +2
 
9
fallen_angel 30.09.2004
oikeestaan en osaa sanoa muuta kun tykkään! enpä ois uskonu sanovani pitäväni suomalaisesta rokista, mut täs oli hookkei hyvin. ja kerrankin mikseris rokkipiisi jossa laulajan soundi sopii piisiin. eli kaikenkaikkiaan just semmosta musaa mitä vois kuvitella leffan soundträkiksi.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta