My darkest dream

Rachel | 22.12.2005 | Pop
5:22
8.00   420 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
PöysänJuha 25.12.2005
Hyvä tunnelma kyllä. Kovin on kaikuisat soundit.. Vähän ontuu mielestäni tuo laulun delay kun tuollai säkeistössä "loppuu kesken" yllättäen. Ja kaikujen takia ehkä vähän turhan leijuva tuo kertosäe.. Rumpusoundit on melko retron kuuloiset, minkä käsittäisin periaatteessa todella mukavana vaihteluna, joskin kertosäkeessä tuntuvat vähän olevan jaloissa... Lisäksi annan risuja vielä siitä, että biisi tuntuu liian pitkältä. Kitarasoolo ei liene välttämätön mielestäni tähän kokonaisuuteen... loppurevittelyt vaan sooloa edeltävään kertsiin jatkeeksi ja sillä hyvä, nyt tulee fiilis että "vieläkö tämä jatkuu..."

Kuitenkin kaikenkaikkiaan miellyttävä kuuntelukokemus. Muutamat asiat häiritsivät vähän turhankin paljon, mutta silti antaisin tämän kappaleen pyörähtää mielelläni toiseenkin kertaan soittimessani. kolmannesta en sitten enää tiedä..

Ach, mainittakoon vielä että synalead on todella kaunis :) melkein numeron verran annan lisää siitä. Luo heti alkuun tosi mielenkiintoisen tunnelman. Tuolla samalla leadilla voisi tulla kertsiinkin joitain pitkiä ääniä tms...
0   +1 +2