Ice Breaker

RadeoN | 30.01.2007 | Melodic Trance
6:37

Luovan tauon jälkeen syntyi taas uutta jytkettä. Biisissä helmeilevää, kimaltelevaa melodiaa murean basson ja tiukan kickin saattelemana. EnJoY :)

9.29   1331 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Xns 05.09.2019
Jaa nää on julkastu 2007 mitäs vittua... joskus eksyy mikseriin huuteleen kun unikaan ei halua ryömiä vielä. Mutta kerroppa mulle teetkö musaa vielä tai meinaatko alkaa joskus vielä ? Koko ikäni kelaillu et täytys saada ainakin se 1 trance mies kenen kanssa pystyis tekeen melkein mitä tahansa. Jätkäl o talenttia hienosti ei siit jää kii ainakaa. Mut jooh jos oot vielä hengis ni huutele joskus jotaki.
0   +1 +2
 
10
Xns 05.09.2019
Sen verta tohon DIVISIOONAN basari kommenttiin että jännästi meni ristiin meillä mä yökkäsin ja sä kehuskelet sitä ja haukut sen musiikin siitä soundien seasta ??? mitä sä oikein sitä edmää tai jotain poppisouliprogegayclubi musaa teet niin jää kyllä aika pahasti varjoon musiikin tärkeimmät seikat. toivottavasti luet tän ja vaihdat suuntaa noista sun runkutuksista kohti vaikka daruden sandstormia näyttää kaveri saapuneen pitään mikserin pystyssä HIENOA VILLE! ja sitten semmonen vielä että kun tekee semmosta "tän päivän musaa" = PASKAA koska sillon täytyy pyrkiä liikaa johonkin mihin osa mielestä ei oo halukas jollon onnistuneen piisin teko on just se hiti mikä ehkä tulee kerran elämäs tai ei koskaan. suosittelen pitään oman linjan ja hakeen mukavuus alueiden rajoja ja laajentaan vaan mut pitään peru TRANCE/HOUSE tms oman tyylisenä mikä on itestä parasta eikä kuunnella mitään sunnuntai artisteja jotka käyttää aikaa piisin hinkkaamiseen pilalle enemän kun itse musan tekemiseen. joten hi5 o// \\o
0   +1 +2
 
10
Xns 05.09.2019
JAAHAS SIELTÄHÄN TULEE CYREONIN STYLEE AI AIJAI TÄTÄ MIKSERIN MAHTAVUUTTA. NYT ON ASIALLINEN TUOTANTO KYSEESSÄ. JA SE PERSOONA ALKAA OLEEN TOSSA BASSONKÄYTÖSSÄ AIKA SELKEÄSTI SULLA SEMMONEN MINKÄ OSAAT PISTÄÄ JUST EIKÄ MELKEIN. MELODISESTI AIKA VÄKINÄISTÄ MUT EI TARVI OLLA ENEMPIÄ... MELKO ASTRAALIA ON FIILIS TÄSSÄ. SUVANNOSTA PUUTTUU PUNANEN LANKA MUUTEN IHAN HYVÄÄ YRITYSTÄ... JÄÄ EHKÄ SULAA ENEMPI KUN HAJOAA JOS NIMI OIS AVARUUDELLINEN NIIN TÄMÄ VEIS MUN FIILIKSET . Hienot nämä perus trance naputus soundit ja basari soundit toimii kaikki perus TRANCE on läsnä ISOSTI NYT:3:55-4:34 tais olla aika helvetin stabiilia jopa mestarillista trancea tossa ohhoh isokäsi sinne! O// \\o aiva mahtavaa tämä että biisi turpoo näin kauan 5min - 5 30 UUH sit tulee soundi joka kertoo että biisi loppuu jollon fiilis uudelleen kuunteluun jää pahasti vaivaan joten lataan prkl. :D KIITOS TÄSSÄ OLI KYLLÄ SUN REPERTUAARISTA TÄLLÄHETKELLÄ KOVIN NAKUTUS MILLASTA EI KUULE NOILTA SUN ESIKUVILTAKAAN KUN EIHÄN NE KAIKKI EDES OSAA JOS TOTA LISTAA LÄHTEE OIKEESTI PERKAILEEN. TÄÄ ON MUST 10 SILLO JOS PUHDAS TRANCE VALUTTELU KESKELLÄ BIISIÄ SAA MUT VOIMAAN YHTÄ HYVIN KUN PIENON SOITTO SAUNAN JÄLKEEN ALASTI TÄYSILLÄ TRANCE SÄVELLYKSIÄ TUOTTAESSA PITÄÄ MUISTAA ETTÄ JOSKUS VOI KEKSIÄ NE PARHAAT JOITA EI ENÄÄ MEINAA LÖYTÄÄ MIELESTÄ... MUT TÄMMMÖSTÄ TASOO JOS TEKEE NIIN SE TAITO JA TRANCE GENRE PYSYY SIELÄ ARTISTI LOKEROISSAKIN AIKA HYVIN OLETTAISIN. SUSTA ON TULLUT TRANCE HULLU? :) THX 10/10 ja LATUUSEEN.
0   +1 +2
 
10
Xns 05.09.2019
järkyttävä basari 4/10
0   +1 +2
 
10
RHP 20.02.2007
Makoisaa soundia ja hienoa reverbiä. Melodiat on kyllä hyvää laatua. Bassolinja sopii kun nappiin. Hieno veto!
0   +1 +2
 
D-Vision 30.01.2007
Hieno bassolinja! Soundi voisi tosin olla jotenkin iskevämpi, tai jos ei bassosoundi, niin muuten jäin jotain vielä kaipaamaan. Muuten soundit ovat tuttuja, hyväksi havaittuja. Melodiat toimivat, vaikkakaan mitään varsinaista koukkua en löytänytkään. Kick on, kuten sanoit, mukavan tiukka!

Miksaus on hieman epätasapainossa, melko alapäävoittoinen. Diskantti on kunnossa, mutta yläpää on muuten hieman ohuen kuuloinen. Soundimaailma noin yleensä on kuitenkin ihan kohdallaan, tunnistaa artistin;)

Ei muuta kuin lisää samanlaista, varsinkin tuon bassolinjan suunnalta! Miksauksen kun vielä saisi täysin kohdalleen, niin ai jai!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat