Brown Eyes (1992)

1:18

18-vuotias minä soittaa akustista ja sähköistä, tavallaan masentavaa huomata että tuossa todennäköisesti oli soittotaitoni huippukohta - ja sekin aika matalalla.

Akustinen on tod.näk. ensin vedetty mikin kautta C-kasetille, sen jälkeen overdub Pioneer-merkkisten stereoiden kasetinkopiointitoiminnolla, sähkis liitettynä mikrofonituloon. Siitä tämä mahtava soundi.

Feidaus tehty täysin kuuntelijoiden säästämiseksi liialta tuskalta Geneven sopimuksen hengessä.

0.00   331 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Haava 06.02.2008
Oikeastihan tämä on sairaan hyvä. Siis ihan trosikkomaisen oikeasti. Siis tuo skittasaundihan on loistokas. Tässä on ihan sairaan hyvät saundit. Juuri tälläisestä lo-fi:sta olen aina tykännyt. Tuo skitan särö on suorastaan kadehdittava. Vähän kiire on soittajalla, mutta saundin hienous korvaa kyllä tuon kaiken. Sävellyskin on ihan kiva.

Eli jso nyt jonkun vinkin voisin antaa, kut et kuitenkaan ole yhtään kehittynyt tässä välissä, niin rauhoitu vähän. Ei ole niin kiire soittaa niitä kaikkia nuotteja pois. Kyllä sitä aikaa on.
0   +1 +2
 
emppuli 15.11.2008
Vitsit, tulee mieleen omat kasetti-ajat :) Ihanaa että joku uskaltaa laittaa niidenkin tuotoksia esille! Ja sitäpaitsi tämä on upean kuuloista ja ihana kappale. Tämä on helmi!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta