Give It a Rest

Rattle Machine | 12.05.2007 | Rock
3:07
8.11   1692 kuuntelua

Kappaleen sanat

GIVE IT A REST
(Music & Lyrics: Teemu)

Don't tell me what I am
I'm climbing the walls just 'cause I can
I'm looking down on you
just to get you out of my sight

Rejected by my dreams,
been locking my door to feel a key
Absorbed in hoarding fuel
to make a U-turn in time

[chorus]
But I'll give it a rest
This world has gotten too complex
I need more of something less
Gotta give it a rest
I'll give it a rest
Your touch had gone into my head
I've been trying to raise the dead
Gonna give it a rest

I want the longest straw
Find use for my flesh just when it crawls
Lost on a killing spree
to get along with the ride

Yeah baby I don't care
Been breaking my heart to know it's there
Absorbed in storing heat
to beat the shit out of time

Give it a rest...

[chorus]

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Art Alta 27.08.2007
Laulajalla kiva soundi, mutta saisi sitä naisellakin vähän munaa olla. Soittopuolelta sanoisin, että vähän tavanomainen. Jotain sinne pitäisi löytää koukuttamaan, että erottuisi.
0   +1 +2
 
Eversincetheday 24.08.2007
Soitannollisesti hyvällä tasolla tämä biisi. Myös laulajalla miellyttävä ääni. Kuitenkin kaipaisi kaikkeen suoruuteensa hieman jotain maustetta,jotta erottuisi jotenkin massasta. Hyvällä pohjalla ainakin tämän biisin perusteella olette.
0   +1 +2
 
Pitk 15.08.2007
Rehellistä rockia? Tämä on vain valitetavasti tehty kaksitaakuusikymmentäziljuunaaneljäsataakasi kertaa aiemmin. Kitaroista voisi säröä pudottaa, niin kuullostaisi stydimmältä.
0   +1 +2
 
8
kimkorho 14.08.2007
Perusrockvääntöä persoonallisen soundisella solistilla höystettynä. Laulajan ohut ääni on paikoin hauraan kaunis ja paikoin sitten vähän voimaton. Mukavan melodinen kitarasoolo.
0   +1 +2
 
toveri Stahanov 13.08.2007
Ovelaa. Nämä perusrokkibiisit joutuu kuuntelemaan monta kertaa kommenttiringin vuoksi, kun ensi kuuntelulla ei huomaa yhtään mitään normaalista poikkeavaa, mistä voisi kommentoida. Nyt kolmannen kuuntelun jälkeen täytyy vain luovuttaa ja kehua/haukkua tätä että on saatu juuri sellainen kappale kuin mitä maailman huiput rock-artistit tekevät.
0   +1 +2
 
sntc 10.08.2007
rattle machine. jep joo. eipä nyt oikein skulaile tää musa. laulu on turhan flegua ja ei YHTÄÄN asennetta.. ei tässä kyllä muutenkaan oikein kuuluu soiton ilo tai hyvä meininki, ei sitten yhtään.
0   +1 +2
 
Vähän liian mielikuvituksetonta peruskamaa omaan makuuni. Ihan hyvin toteutettua sellaista kuitenkin.
0   +1 +2
 
8
Tantsku 07.08.2007
Äänimaailma no jotenkin tosi tunkkanen. Sais tulla yläpäätä vähän paremmin läpi. Soitto on kaikin puolin mallikasta, laulu on jotenkin sopivan unisen kuulosta, mieleen tulee joku kasarinaislaulaja. muuten tää kuulostaa klamydiaosastolta. Mut ei paha.
0   +1 +2
 
zenri 24.07.2007
Tämä kuulostaa vallan vakuuttavalta, mutta suurimmaksi ongelmaksi muodostuu se, ettei tässä ole persoonallisuutta tarpeeksi. Vaikka naisvokalisti vetää hyvin, samantyyppisellä äänellä vetää tosi moni bändi myös ihan Suomessa. Biisissäkään ei ole tarpeeksi omanlaista kiemuraa, jotta se piirtäisi muistijälkeä. Sanoisin, että perusasiat on oikein hyvin kunnossa, mutta mausteita ja nyansseja tarvittaisi nyt roimasti lisää.
0   +1 +2
 
7
Fata morgana 21.07.2007
Hevibasari soundit tarkoituksella? Ei siinä mitään vikaa kylläkään.. Laulaja laula vähän tylsästi, mutta muuten kyllä ihan mukiinmenevä vetäsy..
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5