Parts Unwanted

Rattle Machine | 12.05.2007 | Rock
3:55
8.67   654 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=273525
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kappaleen sanat

PARTS UNWANTED
(Music & Lyrics: Teemu/IrmaG)

I'm gonna get drunk and nasty
and pretend I'm kinda wild
I'll create a little illusion
that I'm someone of your kind

[bridge]
I can play the parts unwanted
I can be your one-night whore
And I'll do it just for nothing
and 'cause I hate to be bored

[chorus]
There are no bridges burnt
There are no lessons learnt
Just for the fuck of it,
we can fall for anything
and nothing means a thing
All for the fuck of it

So, honey, would you join me
- wanna sleep with me tonight?
I can let you use my body
Just do whatever you like

[bridge]

[chorus]
We get nothing in return
and it's more than we'd deserve
Just for the fuck of it,
we can pass out skin to skin
- what is there to lose or win?
All for the fuck of it

[bridge]

[1st chorus]

[2nd chorus]

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Zagaar 20.06.2007
Kasariveto? no ei iha. rumpuintro anto vähän lupausta siihen suuntaan. Biisil hyvä nimi. Englannin lausuminen vähän välil ontuu. mielestäni ton kiroilun hiukan vähemmälle. Teho katoaa. Tuotettu versio tästä olis varmaa iha radio-rock kamaa.
0   +1 +2
 
Jezebel 18.06.2007
Alku on mukaansatempaava, kitarariffi on oikein herkullinen. Soittaa te osaatte, oikein hyvin ja tarkasti. Laululle en välttämättä niin paljon lämmennyt, kaipaa asennetta lisää. Mutta jatkakaa ihmeessä samaan malliin, hyvin soitettua rokkia tarvitaan aina!
0   +1 +2
 
8
Deftari 18.06.2007
hyvä riffi tuossa.. muutenkin soittaminen sujuu.. finglish laulu.. ehkä vähän liikaakin.. :) mutta kyllä laulajalla on rocki ääni.. noh jos ei välitetä fingishistä niin 7½ arvoinen biisi 8tulee..
0   +1 +2
 
9
vnmwrtcbn 18.06.2007
Tässähän on hienot melodiat. Kitarariffit on tiukkoja, kunnon jytää. Lyriikat harvemmin kiinnittävät huomioni mut tässä on todella hienot, hieman koomiset mutta suoraviivaiset lyriikat. Tuo hymyn huulille :)
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 16.06.2007
Tiukkaa ja tukevasti soitettua meininkiä! Laulaja hyvä ja äänessessä sellaista kivaa asennetta!!
0   +1 +2
 
tep 14.06.2007
Jaa, taas tämä bändi. Tällä kertaa vähän hitaammalla tempolla, ei nyt sentään ballaadilla tietenkään, mutta vähän hitaammalla jyrällä.

Perinteisen oloinen tämäkin biisi, mutta jälleen vokalistin hengästynyt tulkinta toi tähän kaivattua omaa särmää. Tosin täytyy sanoa, että vokalistin tulkinta ei tässä tapauksessa suuremmin vakuuttanut. Teksti taisi olla täynnä kiukkuista asiaa, mutta tunne ei oikein välittynyt - ja jos biisiin tungetaan f-sana (tai useampi), niin se on sitten oikeasti syytä vetää sellaisella otteella että se tuntuu, muuten käsiin jää vain epäuskottavaa kiroilua, ja se herättää lähinnä myötähäpeää.

Mutta siis, edelleen ihan osaavaa biisinkirjoitusta ja jykevää soittoa. Sitä viimeistä niittiä, joka saisi oikein kunnolla teistä ihastumaan, jäin edelleen venaamaan.
0   +1 +2
 
Valhalla 14.06.2007
Laulajan enklanti aika kökköä, treeniä tai kielenvaihto ehdottomasti. Biisinä ihan hyvä, sopivasti punk- ja metal vaikutteita seassa. Soitto pysyy kasassa, mutta basistin kuvioihin kaipaisi vähän kikkailua. Myöskään omaperäisyydellä biisiä ei ole pilattu, hieman kokeilua sekaan niin erotutte massasta eduksenne. Tsemppiä.
0   +1 +2
 
Siirtymä toiseen rumpukomppiin alussa tiputtaa intensiteettiä, en tiedä miksi. Laulussa kivaa rock käheyttä (ei tartte korostaa enempää) mutta stemmat saisi laulaa uudestaan ainakin siihen ekaan kohtaan - noh, se on vaikeaa puuhaa. Taustalaulajalle mp3 soittimeen versio biisistä jossa ei ole omaa stemmaa ja sitten joka paikassa kuuntelee ja laulaa niin että se istuu koko ajan. Hyvä ärhäntelymeininki ja puoliuskottava paskis hate to be born. Muistan näitä tunnelmia tietyllä etääntyneellä hellyydellä, tyyliin terveisin setä. Rock on! ja jos saa vielä hieman lisää energiaa tähänkin biisiin (sitä on enemmän joissain muissa biiseissänne). Teillä on hyvä paketti, oma juoni jutussa.
0   +1 +2
 
MKDELTA 13.06.2007
Ihan sellainen olo kuin olisin kuullut tämän aikasemminkin...noh, hmm, kuitenkin, soittopuolessa ei valitettavaa, likaista menoa riittää sanojen ja äänten puolesta...laulu olisi ehkä kaivunnut lisää räkää, tai jotain, paha sanoa...
0   +1 +2
 
8
mf 13.06.2007
perusrokkiahan tämä, eikä ollenkaan huono..päinvastoin..hyvin soitettua, hieno melodia..ehkä vähän suttuisen kuulonen mut kaiken kaikkiaan toimiva biisi.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat