doof punk

raumgleiter | 02.07.2005 | Electro
4:23

yksi kohtalaisen "doof"-melodiapätkä vie biisin alusta loppuun. lempitemponi, 140bpm. sillä tulee jotenkin rauhallisen eteenpäin vievää tavaraa.

ensimmäinen reso clippaa vieläkin hiukkasen,mutta sen verran useaan kertaan jo nauhottelin ja fiksailin tasoja, että tähän kohti loppui kärsivällisyys näin utuisena lauantaiaamuna.

iso käsi saksalaisille pioneeri-esikuvilleni.

9.25   670 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Dirty Nine 26.05.2009
kiva äänimaailma ja diggasin todella tämän biisin perceistä. toi jatkuvasti soiva haitsu antaa kivaa eloa biisille.
0   +1 +2
 
10
substance 01.06.2006
Diggasin ihan kympillä noita takaarpeggioita mitä tuolla on. Kaiun hännistä ei tuu lisäpropseja, minua tuollaiset särölle menevät hännät lähinnä kyrpivät mutta mielettömän asiallinen äänimaailma muuten. Vaikka jotain pieniä juttuja onkin jotka eivät täysin minua miellyttäneet, siitä ei kyllä nyt lähde pisteitä pois. Melodia on sopivan hypnoottinen ja tempo on kyllä tälläiseen juuri sopiva!
0   +1 +2
 
9
rewind 03.07.2005
Hienoja soundeja taas tulvii korviin. Odotin tosin vähän rosoisempaa ja ehkä hieman agressiivisempaakin matskua, mutta kyllä toimii tämäkin.

Kuten biisikuvauksessakin lukee, "rauhallisen eteenpäin vievää tavaraa". Kiirettä ei ole (ja miksi olisikaan) vaan biisiä rakennellaan hienosti leppoisalla tahdilla ja eri osien sopivalla käytöllä.

Miksauksessakaan ei ainakaan omiin korviin tarttunut mitään negatiivista, joten ysi paukkuu.
0   +1 +2