Voisitko rakastaa?

Ravintolavaunu | 22.10.2005 | Rock
2:51

Demon ylivoimaisesti hulvattomin sanoitus joka äänitysvaiheessa pakotti muuttamaan sävellyksen yleisilmettä.

säv:Hude / san:Webziz

9.50   989 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
bluedevil 03.01.2006
Aivan huippu biisi :)
0   +1 +2
 
10
Vesinokkaeläin 27.12.2005
Täydellinen biisi. Ei tästä muuta voi sanoa. Loistavat sanat ja todella yhteensopivan melodian kanssa ja kitarataustat myös aivan mahtavia! Ja Zen Caféhan tästä tosiaan tulee mieleen, hieno homma!
0   +1 +2
 
8
Mitäs mä tähän sanoisin.Laulajalle oppitunteja .Muuten piisi on ihan ok.
0   +1 +2
 
andiamo 25.10.2005
Tämän kappaleen esivaiheen muistan kesäiseltä/syksyiseltä illalta viime kesältä. Kuulostihan se jo silloikin hyvältä, mutta on sitä vielä saatu puristettua tiiviimmäksi. Olemmeko me lipumassa kohti zen cafeeta?? Kitaroista taas kerran pidän ja rummutkin jytkää mukavasti. Teidän taso kun nousee koko ajan niin en tiedä johtuuko se siitä että enää ei saa semmosia "waaaaauuuhh" tunnetiloja mitä muistan joskus vuosia sitten kokeneeni kun soittelitte jotain sen aikaisia piisejä. Silloin todella yllättyi useasti mihin kaikkeen olette pystyneet.. Nyt se ei tule enää yllätyksenä. Toivomaan jään noin yleensä enemmän yllätyksellisyyttä piiseihin, enemmän niitä ihmeellisyyksiä mitä olette ennen harrastanut.
0   +1 +2
 
10
Piru Kange 24.10.2005
Tälle on pakko antaa kymppi eikä mukana ole ollenkaan ns. kaveri-lisää. Mukavan jamittelevat kitarat tuolla taustalla täydentävät hyvin tarttuvaa laulumelodiaa. Teikäläisen kantava ääni toimii tuossa täydellisesti. Yleensä vastaavat kappaleet pilataan ärsyttävällä nenään laulamisella. Tässä ei ole sitä vaaraa.

Tämä teidän uusi tekele on askel kohti Zen Café -linjoja. Itse en kovinkaan paljoa pidä kyseisestä bändistä, vaikka niillä joitain hyviä tekeleitä onkin. Tässä näkee että samalla reseptillä saa hyviä tekeleitä helpostikin aikaan.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta