Seal the Truth feat. Cosmic Storm Cloud

Re-Vision | 28.03.2003 | Synthpop
3:33

Talvi väistyy ja alkaa pikkuhiljaa jo aurinkokin paistaa. Tässä puristettuna ulos pimeästä kaudesta jäänet fiilikset. Nättejä melodioita 808:lla maustettuna. Biisi on VBR pakattu.

9.67   1514 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=20137
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Nebula_Meltdown 30.07.2003
Alun soundit ehkä hieman kliinisen oloisia, mutta mutta... Kaappasi hyvin minut mukaan, hyvä ja rauhallinen, unelmoiva tunnelma läpi biisin. Kuin viettäisi aikaa jonkun tosi rakkaan ihmisen seurassa. Tuli tosi hyvä fiilis tätä kuunnellessa. Sopii muutenkin ajankohtaan itselleni, tapasin juuri vähän aikaa sitten ensirakkauteni ensimmäistä kertaa monen vuoden jälkeen ja tää on just sitä vibaa. Ainoa asia, mistä voisi risuja antaa on se biisin lyhyys. Viiden minuutin paremmalle puolellekin olisi tätä hyvin voinut mielestäni jatkaa. Mutta kympin suoritus fiiliksen puolesta. =)
0   +1 +2
 
10
Ture 15.07.2003
Tunnel of Love...no oikeesti ihan melodista ja kaunista musaa. ;)
0   +1 +2
 
10
Dj Dog 08.05.2003
Kauniit melodiat todella.. tota vois kuunella pidempääkin..
Todella hyvin onnistunut biisi...
0   +1 +2
 
9
Teknomyssy 04.04.2003
Kieltämättä kaunis ja positiivisia viboja aiheuttava biisi. Hienoja melodioita ja se kitara kolahti muhun lujaa. Jos miinuksia annetaan, niin tämä on liian lyhyt. Loppui oikeasti vain niin nopsasti ja melkein kuin seinään. Pari lisäminuuttia ei olisi ollut pahitteeksi.
0   +1 +2
 
Nyhde 31.03.2003
Tosi väsähtäneeltä kuulostavaa soundia. Mahtanut olla uupunut olo tätä tehdessä. Kaikki laahailee ja jumittaa jotenkin jännästi. Melodiaa soittava soundi on tällä kertaa ehkä aavistuksen enemmän meikäläisen mieleen, mutta nyt tämä on puolestaan mennyt vähän turhan perusmatskuksi. Kitara oli oikeasti jotain aivan hirveää ja sen olisi voinut heittää vaikka kokonaan mäkeen. Se ei sitäpaitsi oikein sopinut melodian kanssa yhteen. Kaiken takana sweeppaileva padi oli oikeasti mukava ja kuulosti hyvältä ainakin meikäläisen korviin. Beatit oli joko kompressoitu huonosti tai sitten ne oli muuten vain jotenkin kökösti miksattu. Mutta joo, ihan ookoo tämäkin. Rakenteeseen hieman lisää panostaminen tuskin tekisi pahaa, sillä nyt tämä etenee lähinnä mielenkiinnottomasti. Hitusen Evolutionia huonompi, muttei kuitenkaan mitenkään epäonnistunut tai mitään. Sellainen ihan jees, muttei meikäläistä ihan sytytä. Vähän toisenlainen synapöppis on meikäläisen mieleen. Mut joo, jatka toki omalla tyylilläsi.. tunnut tykästyneen tähän soundiin ja se on aina positiivinen merkki. Ja painotan nyt vielä, että vaikkei tämä meikäläiseen iskekään niin omalla tavallaan tämä kuitenkin on ihan ookoo.
0   +1 +2
 
9
Imp 30.03.2003
rauhallinen biisi ei voi muuta sanoa.soundit on kohdallaan.kiksu on napakan pehmeä :).biisi sopii kyllä mun olotilaan juuri nyt..ainoa huonopuoli on biisin rakenne..biisi kun tuppaa jäämään kesken..en tiedä mutta jäin odottamaan vielä yhtäosiota
0   +1 +2
 
Mark Vera 29.03.2003
Ainiin, tuo VBR pakkauksesi on viallinen. Suosittelen käyttämään Lameencia.
0   +1 +2
 
Mark Vera 29.03.2003
Alun melodiat kaipaa aavistuksen korjailua omaan makuuni, kitaramelodia on aavistuksen liian "taiteellinen", mutta hyvä. Piano melodiat on erinomaiset. Piano saundia olisi voinut vähän miksata paremmin (EQ), nyt se jää vähän kuivaksi. Rummut ei sovi ja basslinet on vaisut. Rumpujen miksaus oli tuosta alusta lähtien vähän päälle liimatut. Tuo biisin läpimenevä arpeggio syna kaipaisi vähän filteröintejä se on aika kuiva. Kaunis biisi, mutta hieman keskeneräisen oloinen. Tämä on taas yksi niistä biiseistä, joista tulee halu remiksata, pitäisi vain joskus saada aikaa siihen hommaan :)
0   +1 +2
 
10
Aleba 28.03.2003
eipä tästä oikeen löydä mitään moittimista.Sopii todella hyvin vuoden aikaan ja luo hyvää fiilistä...=)
0   +1 +2
 
9
Rion 28.03.2003
Kaunista kaunista ja kaunista. Tämä vie kyllä tajunnan pilvien yläpuolelle, missä on vain sinistä. Kitara sopi todella hyvin mukaan. Hmm..Pakko keksiä jotain moittimista..no vaikka se, että rumpuosasto on aika lailla samantyylinen kuin tuossa evolution of synaesthesia kappaleessa, se oli huono joo.. :)) No ei kai..kyllä tämä päätyy tuonne auton cd-soittimeen.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat