Tartunta

Rectum Takatum | 23.03.2007 | Avant-Garde
9:13
9.67   434 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
dasx 20.04.2007
Mielenkiintoista. Sopii erittäin hyvin tämänpäiväiseen sadeilman soundtrackiksi. Tuo taustalla kuuluva televisio (tai radio) toimii hyvin, samoin toisessa kaiuttimessa kuuluva kuiskaus.

Hypnoottista.
0   +1 +2
 
9
digius 24.03.2007
Joo-o, jo progiksen nimi on todellakin jo oivallus sinänsä.
Musa ite: nautinnollista taustakohinaa jossa tumma akustinen kitarasoundi vie hitaasti eteenpäin jotain jota ei ole olemassa..
Nuo voksut, sekä suomenkieliset että muut, luovat jännitteen joka vie tätä outoa äänimailmaa eteenpäin vakaasti mutta epävarmasti jonnekin missä ei ole mitään tuttua eikä mitään pelottavaa.
Kaikki on vaan niin turvallisen kaoottista..
0   +1 +2
 
10
Siddhartha 23.03.2007
projektin nimi on kun nyrkillä päähän. :-)
tää on....eikun tää ei ole....vittu kun on.. tää on siis runoutta. joo sitä tää on... säveliä, ÄÄNIÄ, puhetta, mahtavuutta.
tällasessa kamassa on se hieno puoli et tän voi ottaa jokainen omalla sekavalla tavallaan vastaan. keksii omassa mielenvikasessa todellisuudessaaan merkityksiä tahi merkityksettömyyksä just niin paljon kun haluaa ja tää tavara antaa siihen vielä melkosen vapauden.
itteeni ei edes yllätä miten nopeasti 9 minuuttia kuluukaan, adhd sukupolvelle tää taas saattaa olla aika piinaa.
tosta ääni-selosteesta ei oikein saanu kunnolla selvää, joutu vähän säätää laitteita, mut toisaalta tollasena taustan epämääräsyytenä se toimiikin paremmin.
joo,mut siis enemiä lässyttämättä....
0   +1 +2