I Want To Know

Red Light Fever | 22.09.2008 | Indie
2:57

aika perinteistä brittipoppista ainakin noin demomuodossaan oli, tuotannossa vähän pelleilty per gesslen gyllene tider- aikaisten maailmojen pauloissa, lopussa vielä tukholman ritarihuoneen kellot muistuttamassa periä siitä ettei siitä tuu aatelista vaikka se olis miten monta kertaa rikkaampi ku kuningas. ai niin, mitä paremmat vehkeet, sitä enemmän nuo kellot vituttaa, kenties lasken ennen levypainoa vähän niiden volaa.

8.60   913 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
SIAR 26.08.2009
oasis tulee mieleen ja silloin ollaan kaukana minun, huomio! musiikkimausta. ihan ok, soundit ehkä vois olla paremmat. liikaa laulamukana hommaa
0   +1 +2
 
8
mustalitku 17.07.2009
Hyvää kamaa! Toimivan simppeli kokonaisuus. Jos nyt jotain vetailubändejä haluaa löytää, niin välillä tulee mieleen joku Oasis tms. bändi (kertsistä). Pre-chorus on laulujen osalta kivasti rytmitetty.
0   +1 +2
 
Ilakoiva Peku 01.07.2009
En tiö miks tulee vähän Oasis teistä mieleen. Oikein toimivaa ja komean kuuloista poppistelua. En taaskaan oikein osaa eritellä mikä kappaleessa oli minun mieleeni, mutta minä ainakin pidin siitä.
0   +1 +2
 
10
PutteAtte 22.06.2009
Uuh, iski meikäläiseen aika hyvin. Soundit ovat loistavia ja sävvellys toimii erittäin hyvin. Biisissä palaset vain lokshatavat todella mainoisti paikalleen, ehdottomat boonukset annan hyvän kuuloisesta bassosta, ja noiden koellojen käytöstä. Voisi ehkä nuo kirkonkellot olla pikkasen hiljaisemmalla omaan makuuni, mutta siitä on nyt aivan turha alkaa väittämään. Melodia toimii ja polyfoniset vokaalit kuulostavat todella hyviltä, aivan mainio biisi. Tästäkin joutuu kympin antamaan.
0   +1 +2
 
Black Dog 09.10.2008
Teillä on ihan oma leima musassa. Sen tunnistaa heti täältä mikseristä. Hyvinpä nuo laulut onnistuu tallentaa basarimikilläkin, mutta saattaa olla että jotkut taajuudet yläpäässä jää ohuiksi.
Kappale on jälleen takuuvarmaa RLF:ää! Laulut toimii jälleen upeasti.
0   +1 +2
 
Begemot 09.10.2008
arvostelin tämän jo kerra, mutta hävisi kai jonnekkin. Tässä olisi taustalla varmaan kaikenlaista kivaa kuunneltavaa, mutta kaijutin ei oikein erittele mitään. Samat leksat taas: S Ryders laulamassa Oasis poppia. Melkein tekee mieli käydä vetämään Oasis-kertsiä tuossa pienessä nostatuksessa:).

Hyvin on laulu tallentunut basarimikilläkin. Onko tuolla jotkut kellon tapaiset taustalla. Tätä biisiä olisi voinut jatkaa ehkä pitemmällekkin, tai lopettaa ainakin jotenkin toisin?
0   +1 +2
 
Kallemania 08.10.2008
Plussaa lyhyestä ja yksinkertasesta rakenteesta. En oikein pidä tämän tyyppisestä laulusta ja lauluäänestä, jotenkin masentavaa. Kitarasoundi oli hyvä.
0   +1 +2
 
10
Lenno 02.10.2008
Nonniin, toista RLF:n biisiä puskee kuulokkeisiin juuri kun edellinen on kerennyt loppua. Mutta mikäs siinä, kun on näin hyvästä musiikista kyse.

Aikalailla samanlaiset fiilikset tästäkin biisistä. Laulutkin saundaa hyvältä. Kitarasaundit tässäkin vähän suttuset. Pieni ripaus sitä, mitä englantilaiset kutsuvat chimeksi tai brillianceksi ei tekisi pahaa.

Kertsi on mahtava ja biisinä toimii vallan mainiosti, mitäpä tässä valittamaan.
0   +1 +2
 
Teawisher 30.09.2008
Toinen teiän biisi putkeen :p Tosin pidän tästä kyllä enemmän, jotenkin raikkaamman kuuloinen. En nyt osaa oikeen muuta "järkevää" sanoa kuin että tästä tulee länkkärit mieleen.
0   +1 +2
 
6
electrichaos 26.09.2008
En koskaan ole tykännyt Oasiksen kaltaisesta kitaran renkutuksesta.. syvältä että sattuu.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Löytyy soittolistoilta