Love Parade '03 [extended mix]

Red Trax | 20.10.2003 | Hardtrance
8:31

Areenatrancea. Kaikuvia saundeja ja armotonta bassotykitystä =)

9.67   3245 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=38622
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
chucky 27.03.2005
ai että kun tuli todella love parade mieleen niin elävästi.....tnx man !!! olin ite siel v2000 ja kyllä muistelen hartaasti sitä reissuu. mut onnistunu biisi...hatun nosto ja kumarrus ! ;)
0   +1 +2
 
9
clarkent 22.11.2003
Kyllä, ei voi muutakun ihmetellä kuinka mahtavavan massiivista menoa. Tykkäsin oi toki!! :) Ainoo että toi bassline hieman häiritsee ton mahtavan basarin ohella. Tätä ei voi kun dikkailla kybällä antaen silti ysin..
0   +1 +2
 
9
DesertFox 21.11.2003
Ihan ysin arvosta kamaa.
Fat-saundia on, melodit, ihan asiaa kamaa vaikka "rumpalisti" olenkin!
0   +1 +2
 
10
Imp 21.10.2003
äijä jaksaa vanhaa kaunistaa :D.täs on fätti soundi ja mul ei ainakaan särje taikka puuroidu toi basso kun on nää mega tubet.mut miksausta kannattaa viel harkita jos nyt muka jollain särkee tää?en kyl usko :) ehtaa tamppausta taas
0   +1 +2
 
Aikamoiseksi anthemiksi ja nostatustranceksi on mennyt. ;)
"Kuunnelkaa sitä melodiaa!! Se on upea! Euforinen. Huoh. Olen jo vanhojen versioiden takia kyllästynyt tuohon melodiaan kuten buhiskin. Kaunishan se on ja tämä on ehdottomast irakenteellisesti ja muutenkin paras versio. Eikö nyt olisi aika siirtyä johonkin uuteen ?;) Tuo yleisöääni nyt menee kaikessa naiviuudessaan yli. En näe, että se on tarpeellinen osa mitään biisiä. Olsisi edes jätett yvähän enemmän taka-alalle. Menoa on ja pää heiluu. Onhan tässä edelleen paljon hyvääkin. Olen kai jotenkin huonolla päällä tjsp. Kyllä minä olisin ensimmäisten joukossa lattilla jos tämä jossakin soisi. Ristiriitaiset ovat tunteeni tänään... No helkkari vie! Hyvä biisi tämä on! Odottelen kyllä ihan kokonaan uutta biisiä pikkuhiljaa tulevaksi.
0   +1 +2
 
10
Prote 20.10.2003
Tää on liian hyvä ja vieläpä fäteimmillä soundeilla ku aiemmat versiot! Ei tästä voi mitään muuta antaa ku täydet.
0   +1 +2
 
10
Buhis 20.10.2003
Biisi alkaa todella mukavilla ja mystisillä efekteillä. Basari potkii erittäin maukkaasti ja perkussionit ja efektit toimivat hienosti. Bassolinja kun tulee mukaan, niin ainakin mun laitteilla, ja normaaleilla kuuntelusäädöillä kuunneltuna, bassolinja puuroutuu todella ikävästi. Melodiaan olen jo hiukan kyllästynyt, kun on tullut noita Love Paraden edellisiä versioita kuunneltua sen verta paljon. Rakenne toimii tässä huomattavasti paremmin kuin noissa edellisissä. Tuo basarifilli on oikein mallikkaasti tehty. Jos unohdetaan tuo bassolinja niin kyl tästä on kybä pakko antaa!
0   +1 +2
 
9
Apel 20.10.2003
Ihan helvetin hyvää mätkettä kick loistaa pistää hyvin korvaan ei tässä mitään muuta oikeen ole kaikki loksahtaa mulle ainaki...9+
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat