Enter the Metal World

4:07

Metallia ja Kung Fua! Go Bruce!!

9.33   1362 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Felix N 10.01.2015
On kyllä kitaranvingutukset kohdallaan. :) Kunnon korkeaa kitaramelodiaa ja tanakkaa soittoa. Kuoromainen soitin taustalla tuo eeppisyyttä. Hienoa aasialaista kosketinmelodiaa heitetään mukaan tuossa 2:22. Enemmänkin olisi voinut olla tuota puolta tuomassa lisäsävyä, mutta kyllä tuo kitarataiturointi pitää otteessaan.
0   +1 +2
 
10
ClanDestiny 23.01.2008
Kyllä se jätkä taas on repässy...välillä on meininki kuin jostai kasarileffasta, siis LOISTAVAA!!!! täys kybä taas eritoten kitarasoundeista vielä plussaa+
\,,/ HJEWI THÖ METHAL
0   +1 +2
 
9
pete78 12.01.2008
Helvetin hyvä sävellys jälleen...mukavasti kitarat käy välillä vähän löysemmällä saundilla ja välillä kireellä...siistejä stemma kulkuja ja melodioita...hyvät vanhan liiton kasari taustat...ei tämä mitään lauluja tarvitse :)
0   +1 +2
 
8
Kyllä olet pirun tiukat soundit laittanu ja eikä riffeissä tai sooloissakaan juuri mitään vikaa ole :) Vielä kun itekkin osais laittaa noin jyrät soundit... Hanki laulaja niin piisistä tulee kummasti mielenkiintoisempi.
0   +1 +2
 
9
MGynther 04.03.2008
Tässä on sen luokan riffi, että Whitesnakekin saa olla kateellinen. Juuri tällaisesta kasarista pidän. Sävellys on kyllä hyvä, mutta tämä olisi vielä parempi kunnon laulajan kanssa. Olet kyllä melkoinen tiluvirtuoosi. Tällaisessa materiaalissa tiluttelu toimiikin hienosti. Yksittäisten soittimien soundit ovat aika hyvät. Mitä nyt konerummut ovat hieman tylsät. Miksaus kuulostaisi olevan suht tasapainossa. Masterointi onkin sitten aivan järkyttävä. Ei kuulosta kivalta, kun koko ajan pumppaa ja pellit särkevät. Toivoisin tuleviin kappaleisiin reilusti hillitympää limitointia.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta