Love Me Or Leave Me

Retro & Vintage | 20.05.2006 | Motown
3:12

Puoliksi kieli poskessa väsätty roots-rykäisy, joka ammentaa inspiraationsa 50- ja 60-lukujen iloisesta pop-musiikista, "shuubiduuba"-tyttöbändeistä, Motown-saundista, ja big-band-musiikista. Erittäin old-skool-tunnelmainen viisu, kitarassa näkkileipä-saundi ja muutenkin käytössä dirrrrty-äänipolitiikka. Allekirjoittanut myöntää sävellyksen, sanoituksen, sovituksen ja laulamisen.

9.64   2558 kuuntelua

Kappaleen sanat

Love me, or leave me and leave me alone
I want somebody to call my own
You need to dare to show how much you care
You need to please me
Don't you tease me, 'cause it just isn't fair

Love me, or leave me and leave me alone
I want you to want me but me alone
If you'll have me, I'll show you what true love really means
I will hold you, I will kiss you 'till you're on your knees

All I want is you
(all-I-all-I-want-is)
You and you alone
(you-and-you-alone-it's)
And you know it's true
(true-that-I'm-a-fool-for)
I'm a fool for you you you you...
(you-you-you)

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Tomi Kalevi 29.09.2012
Shuubiduubaa ja näkkileipää. Nam.
0   +1 +2
 
9
djbiy0 24.09.2012
Kyllä sieltä se 60-luku puskee läpi. Hyvää äänimaisemaa maalaillaan korvien täydeltä. Tälläistä kepeää ja leppoisaa musiikkia tulee joskus itsekin kuunneltua. En oikein osaa sanoa miksausesta sen enempiä, ei sieltä omaan korvaan ainakaan mitään sen enempiä häiritseviä tekijöitä sattunut.

Nice!
0   +1 +2
 
9
veezay 20.09.2012
perin hyväsoundista matskua, ja soitossa on veikeän timmi löysäilyfiilis. laulu kuulostaa taidokkaalta, mut paikoitellen tekis mieli kuulla siinä vähän säröä (koitin selailla CVT-termistöä mut en osannu tulkita tarpeeksi hyvin mitä haen). nyt se oli kovin puhdasta ja vähän kepeää suhteessa muihin instrumentteihin. englannin lausuminen on miellyttävän kuuloista.

miksauksessa tekisi mieli ainoastaan hiljentää vähän noita tausta-shuubiduubeja, kun ne olivat suhteessa päälauluun aika kovalla, ja samalla tuota päälaulua voisi voimistaakin jonkun verran. muuten kaikkien elementtien tasapaino oli hyvin kohdallaan.

musiikkityyli menee vähän liian kauas menneisyyteen omasta comfort zonesta, mutta taidokas toteutus kompensoi niin paljon, että tätä ei ällöttänyt kuunnella pariinkin kertaan jotta sai kommentin kasaan. hyvää työtä.
0   +1 +2
 
10
tuntematon_pelle 20.09.2012
Joo, alkutorvet pelkästään olisivat vakuttaneet minut antamaan tälle 10. En tiedä hirveesti mitä kehtaan tästä kritisoida. Jotenkin tää vain toimii.

Ehkä lauluun olisin ihan pienen ripauksen kaikua roiskaissut, mutta muuten tässä ei ole kyllä soundillisesti mitään moitittavaa. Tai no ehkä olisin kaivannut muutenkin enemmän sellaista livevedon tuntua soundipuolelle. Taidanpa alkaa seuraamaan projektia, etten vain missaa mitään näin laadukasta.

10p
0   +1 +2
 
9
accent 19.09.2012
Tämä oikeasti kuulostaa juuri sellaiselta 60-lukulaiselta ja on nätisti laulettu, kuten tekijältä voi odottaakin. Tästä tulee lapsuuden lauantai-illatkin mieleen, kun kotona soi tällainen musiikki aina. Mutta jotkut toiset biisisi jäävät soimaan päähän, tämä ei oikein. Siksi ei nyt ihan kymppiä.
0   +1 +2
 
10
Lassi Heiskanen 14.09.2012
Jaaha! Vai että sellasta. Enpä oo ennen kuunnellu, miksen? Ei tähän voi paljon muuta sanoa kun - missä oot keikalla seuraavaks?
0   +1 +2
 
10
azone 13.09.2012
Tää oli vähän epäreiluu, ku olin jo arvostellu tän biisin kympiks, mut ei tää pitkästä aikaa ollu yhtää sen huonompi.. ..eli täydellinen..

*tohon edelliseen kirjotukseen tahdon lisätä "pitäny" sanan ku se näköjää puuttuu kokonaa tuolta välistä..
0   +1 +2
 
10
azone 05.05.2011
mun on pitkään kuunnella tät projektii mut se on aina unohtunu ja totesin et oon kyl jäänny paljosta paitsi.. täähän on täydellistä.. ..mimmi on pro..
0   +1 +2
 
Werewolves 21.04.2011
Toimivaa ja tarttuvaa!
0   +1 +2
 
10
driscoll 16.06.2010
Mahtava kappale! Varsinkin tykkään tuosta taustalaulusta, kitaroista ja nuista taputuksista lopussa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3