Level 2 - High-Tech Lab

Return To Silius | 09.03.2009 | Chip
2:36

Suhteellisen vauhdikas kappale. Musiikkia ammuskelu tasoloikkaan

10.00   403 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=371177
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Hermann Stardust ottaa askeleen kohti trendikkäitä myspace indietyyppejä antamalla oman panoksensa 8-bit-retroilubuumiin. Loistavasti sinänsä onnistuttu simuloimaan se 80-luvun nintendosaundi, on se sitten hyvä tai huono juttu.

Melodiat on letkeitä. Hyvin toimii. Samoin nuo 8-bittiset liidisaundit ovat oikein loistavia.

Nintendon rumpusaundeista en ole koskaan tykännyt, eivätkä ne tässäkään toimi. Siitä päästäänkin siihen, etten täysin ymmärrä tällaista puhdasta 80-luvun pelikonsolien saundien jäljittelyä, ja uskoisin, että biisi olisi paljon parempi, jos olisi käytetty vähän nykyaikaisempia rumpusaundeja. Ei ehkä yhtä "true" tai uskollinen NES:lle, mutta parempi. Kannattaa tsekata sellainen yhtye, kuin Crystal Castles, jos ei ole aiemmin tuttu. Siinä on hyvä esimerkki, miten voi käyttää 8-bittisiä saundeja ja vähän kehittyneempiä saundeja sekaisin ja luoda jotain loistavaa.
0   +1 +2
 
10
lahje 09.03.2009
Tosi hyvin tehty. Mun mielestä on aina vaikee tehdä chip-musiikkia silleen, et sen saa kuulostamaan taustamusiikilta, mutta tän tahtiin kyllä hakkais ohjainta ihan mielellään. Vaihtelua on just sopivasti ettei mielenkiinto lopu mutta kuitenkin pysyy sen verran samanlaisena koko ajan et menee tasoloikkaan täydellisesti. Teeppä seuraavasta biisistä jotain muuta kun "hissimusiikkia"!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat