Blood Donation

rewind | 28.08.2005 | Electronic
3:11

Ruvelle vedettyä psykesoundia. Kärpässienet naamaan ja volat kaakkoon.

9.12   6132 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=152019
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
gerana 29.03.2007
Elokuvallista. Kovin toimisi jonkin toimintaleffan kohtaukseen missä keikutaan pilvenpirtäjien huipuilla aseiden kanssa jne ;) Tykkään erityisesti rummuista. Rytmikästä - tuttua yksinkertaista, mutta aina niin yhtä iskevää. Olisi mieluusti kuunnellut enemmänkin tätä.
0   +1 +2
 
unikoi 05.12.2006
Psyke on avainsana. Simppeli lähtö, joka räjähtää päin näköä parinkymmenen sekunnin kuluttua rumpujen astuessa estradille. Säröbasari on ehdottomasti oikeassa paikassa, antaa biisille aggressiota ja rosoisuutta, jotta kukaa ei uskalla mitää vastaan sanoa.(näin varmasti liam howlett on myös pohdiskellut) hapot on kuin sieniä syöneen muusikon, 1:30 alkavat kuoropadit luovat todella hyvän kontrastin koko biisille; naikkonen kuikuilee rauhallisempaa meininkiä, sekunnin hiljaisuus ja hän saa vastauksensa. Toimii erittäin hyvin edukseen biisissä. Jos kerran kolikolla on kaksi vastakkaista puolta, miksei siis biisilläkin olisi.
Mutta hienoa kaikkiaan! Ja ehkä mielenkiintoisinta oli se, että nautein biisistä puolella äänenvoimakkuudella ja ilman sieniä.!:o
0   +1 +2
 
8
Zune 31.01.2006
Todella mahtis alku...ei ehkä loista vaihtelevuudella mutta todella hyvä meininki alusta loppuun asti. Kasia pukkaa
0   +1 +2
 
10
KurtDragon 28.12.2005
Helvetin hyvä. Kolisee muhunkin... Mitä sitä enää kitaroilla tekee?
0   +1 +2
 
10
misthema 16.12.2005
Hyvää! Tätä voisi bileissä popittaa ;) Sopisi myös joihinkin toiminta-video-pätkiin, tai sitten pelin videoon. Jonkinlainen ralliauto-peli tästä tulee mieleen :P Kerran jo soinut -> sama toiseen kertaan ^^ Loistavaa biittiä! Jatkakaa samaan malliin. :)
0   +1 +2
 
9
Metratronic 06.12.2005
Erittäin vartaloo liikuttavaa mutta samalla aika junnaava tunnelma, en tiedä oliko biisin tarkoitus olla junnavasti tanssilattialla mutta en sitä itse pistäisi positiiviseksi kuin tanssilattialla...

Tosiaan synäsaundit ovat erittäin upeat niistä suuri plussa.

rummut ovat vielä potkivammat varsinkin alussa kun jykevät bassorummut rupeavat jylläämään...

Kokonaisuudessaan biisin arvostelin tanssilaittialle;) eli ysi :)
0   +1 +2
 
8
HW 30.10.2005
Tämä ei ollut ensinkään huonoa. Jäi ehkä vähän kevyeksi ja kasvottomaksi mutta ei kai sekään aina paha asia ole.
Runpuihin olisi ehkä voinut laittaa enemmän potkua. Kun tuntui siltä että tässä mentiin vähän synan johdolla ja siksi tuli sellainen tunne että kivijalassa on rekan mentäviä aukkoja. Mikä ei tällaisessa musiikissa ole hyvä juttu. Mutta muilta osin aika hyvää ja kekseliästä. Tosin tuolla loppupuolella on yksi syna-asia joka on lainattu Prodigylta. 8+
0   +1 +2
 
8
wenche 30.10.2005
Hyvää runttausta!
0   +1 +2
 
Aluksi toi sykemäinen tötätötä ei oikein tuntunut toimivan, muta heti kun basari ja sen kaverit alkoivat hyppimään korviini, ymmärsin artistin näkemyksen oikein hyvin. Dropin jälkeinen uusi pörinä on sekin myöskin oikein muikea ja maukas. Tuo outo liilaapadi kuitenkin laskee pisteitä. Ei tommosta hempeilyä tähän olisi tarvinnut laittaa. Saundi vähintäänkin vaihtoon. Ja mielellään jotakin enemmän lohikäärmeen ohilennolta kuulostavaa kuin kivien itkua kaivon pohjalla. Biisi kun on niin mukavaa rytkettä ja psykedeliasta voimansa hakevaa mätkettä, että ei sinne mitään neitejä kaivata jollottamaan! Perkeles kuulkaas kyllä näin on!
0   +1 +2
 
9
Emil Zatupekka 25.10.2005
Helvetin hyvää "pulputusta"...vaikka oma tietämys tästä genrestä yltää prodigyyn ja chemical brothersiin niin silti sen verran voin sanoa että diggasin!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat