Bomb the Innocents

rewind | 20.02.2005 | Electronic
4:20

Kokonaan uudelleen miksattu versio löytyy albumilta "Arsenal of Democracy".

Kuivahkoa rummuttelua. Pinnan alla kuitenkin kuplii.

9.00   4219 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

pallomember 08.07.2005
Jälleen osoitettu erittäin hyvää makua biitin suhteen, iskevää bassolinjaa jään vähän kaipamaan (oliko siellä? ei sattunut korvaan - -). Melodiaosastolla pelataan taas pitkälti pelkän tp:n avulla, mutta siihen ei sinällään ehdi kyllästyä, niin tosiaan, biisi kun loppuu hieman kesken. Noh, yleisilmeeltään melko groovaava. Pata porisee hyvin, mutta mausteita voisi hieman lisätä.
0   +1 +2
 
8
gebo modyo 19.03.2005
rumpukomppi bassosoundin kanssa tuo erehdyttävsti mieleen erään zongaminin biisin. ilman tätä syntynyttä assosiaatiotakin erittäin groovaava yhdistelmä.

melodiat sitten toivat hieman omaa rewind-soundia biisiin. happomelodiat ja liidisynat piristivät hieman muuten varsin synkistelevää soundia.

biitin yhtäläisyydet tämän erään mainitun artistin biisin biitin kanssa vaivaavat siinä määrin, etten oiken pysty keskittymään biisin muuhun rakenteeseen.
0   +1 +2
 
10
Pitäähän sitä tänne kommenttien puolelle nyt saada ensimmäinen kymppikin. ;) Tottahan toki tämän tyylin rumpuvisvaukset uppoaa kuin nakki poskeen. Soundimaailma ansaitsee ainakin erityistä kiitosta/ylistystä. Piisiin on saatu jotenkin hienolla tavalla upotettua nostalgisia vaikutteita eikä oo sorruttu turhan monen samplan päällekkäinsoittoon, jonka ansiosta rytmikkyys korostuu ja alkaa paikat nytkymään tahdissa. On tätä tässä jo tullu 5 kertaa kuunneltua ja janoaa edelleen lisää että kai sen piru vie täytyy sillon hyvä olla! =)
0   +1 +2
 
9
säätäjä 23.02.2005
äläs ny perkule mee kuivaks tätä sanomaan, joskus ei tarvikkaa muuta ku rumpuilua.
brabra
mä olisin toisaalt ehkä jättäny sen tavallaa viel kuivemmaks, tai en olis laittanu noin paljo synaa messii.
..tai sit olisin, entiä
0   +1 +2
 
9
Wavescale 22.02.2005
Heh.. täytyisi varmaan keksiä lisää adjektiiveja näitä jänniä rumpuja ja taustalla svengaavia syntsasoundeja kuvaamaan kun edelliset kommentoijat tuntuivat kaikki jo käyttäneen... ;)

Nuo hyvät soundit taitavatkin olla se mihin tämä biisi ns. nojaa. Mielestäni vaihtelevaisuutta teemoissa olisi saanut olla enemmän, kaltaiseni kärsimätön tyyppi kun ei malttanut kuunnella koko kipaletta kelailematta.

Ei silti, biisin erilaiset arpit ja 1:36 kohdalla mukaan tuleva leadi ovat kyllä tyylikkäästi toteutettuja.
0   +1 +2
 
9
JaDubb 21.02.2005
Rumpumäiskeet ovat kivaa kuunneltavaa. Elektrotilutus taustalla on myös mun mieleen ja varsinkin tuo deepimpi sähkörutina saa hymy korville. Tasainen, laadukas ja sähköisen herkullinen ovat oivia adjektiiveja kuvaamaan tätä tsipaletta.
0   +1 +2